Olimpiai cipőszemle

Sajnos véget ért a riói olimpia. Ahogy korábban olvashattátok voltam olyan szerencsés, hogy személyesen is ott lehettem. Természetesen nem hagyhattam ki, hogy ne készítsek pár on-feet képet. A tovább után ezekből láthattok egy kisebb összeállítást.

olimpikonokfagadasa_2

A Magyar Csapatot az adidas öltöztette (kép forrása: mob.hu)

A cikk bevezető képén olimpikonjaink hazai fogadását láthatjátok. A már korábban megismert Supernova Glide 8 modell mellett a legszembetűnőbb Shane Tusup adidas Crazy 8 „Ballin Dead” cipője. Mellette párja, Hosszú Katinka érkezik kezében riói érmeivel, lábán egy Iron Lady felirattal felturbózott Stan Smith-ben. Mögöttük Cseh Lacin feltűnik a fiúk pódium cipője – eredményhirdetésekhez –, az Ultra Boost Uncaged. A hölgyek Pure Boost X-ben feszítettek a dobogón.

olimpikonokfagadasa_1

Hogy arcokat is társítani tudjunk a lábakhoz (kép forrása: mob.hu)

Ha már ezzel a képpel kezdtünk, és a Magyar Csapat sportszerszállítója az adidas volt folytassuk ezen a vonalon. A németek ugyanolyan felszerelésben nyomultak, mint mi. Csupán a lábbeliben volt más választásuk. Nem bízták a véletlenre: Ultra Boost Uncaged és triple white Energy Boost. Így a legjobb cipő, és a legtrendibb színállás is rendelkezésükre állt. Ezen felül természetesen mindenhol Ultra Boost-ba botlott az ember. Főként már az Uncaged modellekbe.

adidas_ultraboost_uncaged_energyboost_triplewhite

A németek választása: Ultra Boost Uncaged és triple white Energy Boost

adidas_ultraboost_pink

A nézők között is érdemes volt nyitott szemmel járni

adidas_ultraboost_uncaged_unlaced

Uncaged, unlaced

shaunaemiller_addias_yeezy_boost_350

Shaunae Miller 400-as olimpiai bajnok Yeezyt villantott a nézőtéren

Bevallom őszintén a Nike Unlimited fantázianévvel illetett olimpiai színkombója nekem annyira nem jött át. Pláne férfiakon mutatott furán a rózsaszín-rikító sárga kombó. A nemrégiben nagy felhajtással bemutatott LunarEpic-et csak elvétve lehetett látni 1-2 sportolón. De ettől függetlenül természetesen akadtak szép darabok.

nike_elite_8_canada

Nike Elite 8, kanadai verzió

nike_pegasus_33_mofarah

Mo Farah és Pegasusa

Továbbra is ez a két márka uralta a versenyt, de a „kisebbeknek” sem volt ok a panaszra. Az Asics nagyon komoly kollekciót készített a hollandoknak, az írek szépen felszerelkeztek New Balance-ből, a britek világító talpú cipőben jelentek meg a záróünnepségen. A sort hosszasan lehetne folytatni.

asics_gellyte_iii_netherlands

Asics Gel-Lyte III – talán a legjobb csapatcipő (Hollandia)

newbalance_freshfoam_zante2

New Balance az íreknek

asics_rio_2016

Kicsiben vállalhatóak Rió rikító színei – a modellt nem sikerült beazonosítanom

british_olympic_team_closingceremony_lightshoe

A britek világítós cipője a záróünnepségről (kép forrása: Twitter)

Hogy keretbe zárjam a sztorit, az olimpia legjobb cipőjével fejezem be a sort. Vádolhattok elfogultsággal, de úgy gondolom a barátnőmtől kapott, Dent Kicks Custom által készített adidas Superstar volt a játékok legmenőbb lépője. Ezúton is köszönöm! 🙂

adidas_superstar_dentkickscustom

adidas Superstar Dent Kicks Custom

 

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×