Egyedi női sziluett az adidas-tól

Lehet elfogult vagyok az Ultra és Pure Boost párossal szemben, de egyelőre akárhogy nyúlnak az adidas tervezői a modellekhez, nekem nagyon is tetsző végeredmény születik. Ezúttal a hölgyek kedvében jártak a meglehetősen egyedi sziluettet kapó Pure Boost X-szel. Részletek a tovább után!

adidas_pureboost_x_1

Megragadja a tekintetet a sziluett

A Pure Boost elvileg utcai cipő, így bennem apróbb anomáliát kelt, hogy az X-et futócipőként emlegetik. De ez legyen a legkevesebb. A már „megszokott”, extra kényelmet nyújtó talpra ezúttal is ergonómikus felsőrészt terveztek a németek. Az extrát az úgynevezett lebegő boltozat jelenti.

adidas_pureboost_x_2

Lebegő boltozat

A felsőrész csak a saroknál és a talp elülső részénél kapcsolódik a Boost talphoz. A lábfej boltozatánál lévő rész látszólag valóban „lebeg”. Persze megnéznék pár on feet képet is felvéve mindez megmarad-e, valószínűleg talpboltozattól függ. Biomechanikailag vannak kétségeim hasznosságában, de design-ban számomra nyerő,  kíváncsian várom az első visszajelzéseket a cipőről.

adidas_pureboost_x_3

A talp csillapításával nem lesz gond

Az egyedi sziluettre a brand híres designere, Stella McCartney is lecsapott. Kicsit egyszerűsítette a felsőrészt az oldalmerevítések elhagyásával, illetve a fűzőelrendezést is újragondolta a brit tervező. A Primeknit és sarokmerevítés használatának köszönhetően ezek a modellek már inkább hajaznak az Ultra Boostra.

adidas_pureboost_x_stellamccartney

A széleken a Stella által újragondolt modellek

A Pure Boost X február harmadikán jelenik meg itthon, míg a Stella McCartney modellek két héttel később érkeznek majd. Nektek hogy tetszik a sziluett, és mit gondoltok a lebegő boltozatról?

Hír- és képforrásunk a SoleCollector volt.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×