Olimpikonjaink cipőkollekciója

A magyar olimpiai csapat egy része már Rióban, az Olimpiai Faluban várja a Játékok pénteki megnyitóját. Szemügyre vesszük milyen cipőket láthattok majd hazánk legjobb sportolóin! Részletek a tovább után!

olimpia_rio_2016_magyarcsapat

A kollekció

A világ legnagyobb sporteseményéről lévén szó kezdjük a sportos vonallal: adidas Supernova Glide Boost 8. Nem bízták tehát a véletlenre, a három csíkos márka egyik legnépszerűbb modelljére esett a választás. Mielőtt valaki Kiss Csabi, a.k.a. Dent Kicks Custom keze munkásságát vélné felfedezni a cipőn meg kell nyugtassunk mindenkit, ezúttal nem ő az elkövető. Persze érdemes tovább olvasni, hátha ő is meglep minket valamivel…:)

olimpia_rio_2016_magyarcsapat_adidas_supernova_glide_boost_8

Supernova Glide Boost 8

A formaruha kiegészítőjéhez nem egyből ugrunk át, kell valami átmeneti is, nemde? Ezt a célt tökéletesen szolgálja az adidas Stan Smith modellje. Az ikonikus modellt nemrégiben Noémi részletekbe menően bemutatta, aki többet szeretne megtudni a cipőről kattintson ide.

olimpia_rio_2016_magyarcsapat_adidas_stansmith

adidas Stan Smith

A formaruha cipője Montonelli-s dobozban érkezett. Ezt talátuk róla az interneten: „A Montonelli Fashion Group Zrt. a magyar divatvilág meghatározó szereplője. A cég birtokában van a Montonelli márkanév, mely márkanév női – illetve 2015 évtől már férfi cipőiről is – ismert. A márkára a különleges, de mégis hordható modellek a jellemzőek, leginkább bőrből. A legutolsó divatot diktáljuk minden egyes modellünkkel, előremutatunk.” A cipők ezen vonalához bevallom (egyenlőre) nem sokat konyítok. Klasszikus vonalvezetésű bőrcipő, melyet a színes talp dob fel. Ugyan más színben, de megtaláltuk az interneten.

olimpia_rio_2016_magyarcsapat_montonelli_domeno

Montonelli/Domeno

Személy szerint a kollekciót én még kiegészítettem pár darabbal. Természetesen nem hagyhatom itthon a nemrégiben tesztelt Ultra Boost-ot. Az elkényelmesedett lábamra végre beszereztem egy Pure Boost-ot is. Végül nem maradhatok Superstar nélkül. De erre még egy kicsit várnotok kell. Ahogy Kiss Csaba és az olimpia összefonódására is 🙂

 

 

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 • Alina szerint:

  A Supernova Glide Boost 8 cipő ebben a magyar olimpiai kiadásban hol lehet megvasarolni? 39,5 női méretben
  Előre is köszönöm

  • kbalint szerint:

   Kedves Alina! Ezek a modellek korlátozottan voltak hozzáférhetők, és már ez is 3 éve történt. Jövőre ismét olimpia, talán érdemes lesz akkor keresni a lehetőségeket. Ha lesz információnk mindenképp írunk róla!

 • Péter szerint:

  Sziasztok! Engem is érdekelne a Supernova a magyar kiadásban!
  Köszönettel, Péter

 • Dorogsághy Richárd szerint:

  Sziasztok! A Supernova Glide Boost 8 cipő ebben a magyar olimpiai kiadásban megvásárolható valahol? Válaszotokat előre is köszönöm. Üdv.

×