Yeezy Boost 350 ‘Moonrock’

Az új Adidas x Kanye Yeezy Boost 350  “Agate Gray/Moonrock” a.k.a. “Moonrock” iránt hatalmas érdeklődés volt tapasztalható, mind itthon, mind külföldön. Itthoni idő szerint a hivatalos globális release 10:00-kor volt világszerte, de voltak olyan shopok amik random időben tették elérhetővé a cipőt, de volt olyan bolt is ahol már szombat este restock is volt. Talán ezért a színállásért “campeltek” idáig a legtöbbet a Season 1-es cuccok közül, lássuk a tovább után, hogy csaptak magasra a hype lángnyelvei a holdpor-színű cipő körül!

Adidas x Kanye West Yeezy Boost 350 " Moonrock " Instagram : @vivianfranklondon

Adidas x Kanye West Yeezy Boost 350 ” Moonrock ” Instagram : @vivianfranklondon

Kíváncsi vagy a teljes Yeezy hype-ra? Mindent megtudhatsz sorozatunkból! Az első részben körüljárjuk a hype eredetét és a Yeezy cipőket, a második részben a Yeezy beszerzésről írunk release idején, a harmadikban pedig resellben vásárlási lehetőségeket ismerheted meg!

Valahol már hétfőn elkezdtek sátrazni, de volt olyan is, hogy rendőrök küldték haza az éjszaka közepén a várakozó embereket, pedig egyáltalán nem ez a modell első színállása. Talán azért csapott magasbbra most a hype, mert olyan rémhírek keringtek az internet népe körében, hogy csak 9000 pár lesz majd belőle (ezt a teóriát igen hamar megdöntötték). Tőlem már olyat is kérdeztek hogy “ez tud majd a sötétben világítani?” Emberek, ez nem az új Mag, hogy földöntúli képességekkel rendelkezzen és nem is a Nike Yeezy-k hogy a sötétben világítsanak. Ez szimplán egy Primeknit felsőrésszel és Boost talppal megáldott cipő, ami olyan színűre sikeredett mint a holdpor.

Adidas x Kanye West Yeezy Boost 350 " Moonrock "

Adidas x Kanye West Yeezy Boost 350 ” Moonrock “

Yeezy Boost 350 ‘Moonrock’

Igaz, ez néz ki szerintem eddig a legjobban, de lesz még egy 350-es megjelenés amit Kim Kardashian West osztott meg a nagy világgal meg a hónap elején, de azt meg csak találgatni lehet, hogy mikor lesz a megjelenése, vannak akik Fekete Péntekre tippelnek és vannak olyanok is akik decemberre.

Adidas x Kanye West Yeezy Mainstream

Adidas x Kanye West Yeezy Mainstream

Yeezy @ Budapest

A Complex nem restellett, hogy megmutassa hol lesznek majd kaphatók a Yeezy-k, ez Budapesten az ICONS by bizanc shop volt, csakúgy mint ez eddig összes 350 és 950-es modell esetében. Itthon elég borsos lett az ár 100.000 Ft-ért érhető el a cipő, Amerikában a retail price (ajánlott fogyasztói ár) mindössze 200$, és Európában pedig 200€.

Adidas x Kanye West Yeezy Boost 350 " Moonrock "

Adidas x Kanye West Yeezy Boost 350 ” Moonrock “

Pár szerencsés srácnak már sikerült bezsebelniük, és voltak olyan jó arcok hogy csináltak egy gyors on- feet videót.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×