Converse cipőszemle őszre-télre csajoknak

Nemrég bemutatott őszi-téli Converse férfi cipőszemlénket most követi a női válogatás. Ezeket mind meg tudod venni itthon is, lássuk a magas szárú Converse cipőket, bőrből, „gumicsizmából”, szemlénkbe egy elég megosztó, wedge modell is került, tovább a részletekhez!

Converse 2015 őszi-téli cipőszemle csajoknak

Converse 2015 őszi-téli cipőszemle csajoknak a hazai választékból

Chuck Taylor All Star Lux Shroud Mid

Ez a cipő szerintem egy igazi love or hate modell: a kissé bizarr kinézetű cipő a fekete gumitalppal szinte összeolvadó fekete bőr külső rétege kicipzározása után tulajdonképpen egy másik, bőr fűzős Converse cipőt rejt. És ha ez nem lenne elég, a modell wedge, azaz rejtett magas sarkú. Az biztos, hogy érdekes az összhatás és a legkevésbé sem megszokott „tornacipős”. Ezen kívül még fehér változatban kapható, 39 990 Ft-ért. Nos csajok, szerelem vagy utálat?

Converse Chuck Taylor All Star Lux Shroud Mid (fekete 549563C) 39 990 Ft

Converse Chuck Taylor All Star Lux Shroud Mid 39 990 Ft

Chuck Taylor All Star Hi-Rise Rubber Boot

Sem a modellnév, sem a cipő kinézete nem hagy kétséget afelől, hogy mivel van dolgunk: ez klasszik Chuck Taylor All Star sziluett, de az egekbe emelt szárral, gumi felsőrésszel és igazi csajos gumicsizma színekben: sárgában, pirosban és feketében. Ebben a cipőben nem gond, ha az őszi esőzések közepette kell elindulnod, vagy éppen át kell vágnod egy latyakos pocsolyán. A cipő belsejét gyapjúval bélelték, így a hidegben is kellemes viselet. A talpát is komolyabbra vették, mind vastagságban, mind mintázatban. Praktikus és designos egyszerre, hogy a hátsó rész cipzárral kinyitható, így könnyű belebújni. Három színben kapható itthon, egységesen 32 990 Ft-ért.

Chuck Taylor All Star Hi-Rise Rubber Boot - a Converse gumicsizma feketében, sárgában, pirosban 32 990 Ft

CT AS Hi-Rise Rubber Boot – a Converse gumicsizma feketében, sárgában, pirosban 32 990 Ft

Womens Chuck Taylor Hi-Rise Boot

Ha megtetszett a magas szárú Converse, de a gumicsizmás kinézet helyett inkább valami klasszikusabb szín- és anyagvilágra vágysz, akkor vess egy pillantást a Hi-Rise Boot modellre. Három színben is kapható itthon, szóval tudsz választani olyat, ami beleillik egy visszafogottabb téli szettedbe. A hasított bőr-gumi kombó felsőrésszel készülő darabokból mind a fekete, a szürke, és a mi kedvencünk, a rozsdabarna is úgy hozza a bakancsos stílust, hogy közben nőies marad. A bélés itt egy vastagabb gyapjúréteg, szóval a melegségre sem lesz majd panasz. Egy párat ezekből 37 990 Ft-ért lehet beszerezni.

Womens Chuck Taylor Hi-Rise Boot 37 990 Ft

Womens Chuck Taylor Hi-Rise Boot 37 990 Ft

A fent bemutatott modelleken túl még a nemrég készített férfi szemléből is ránézhettek a Chuck Taylor All Star Boot Mid modellre, melynek „fenyőtoboz” barna színállása női méretekben is elérhető.

Unisex Converse Chuck Taylor All Star Boot Mid fenyőtoboz (pinecone) színben 32 990 Ft-ért

Unisex Converse Chuck Taylor All Star Boot Mid fenyőtoboz (pinecone) színben 32 990 Ft-ért

Valamennyi, a szemlében bemutatott téli Converse cipőt beszerezheted a budapesti Árkád első emletén található Converse márkaüzletben.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×