Store Check a Converse Árkád márkaboltban

Nemrég nyitott meg a budapesti Árkádban Európa legnagyobb Converse márkaboltja, Dórival együtt alaposan körbenéztünk. Ha érdekesebb, különlegesebb Converse cipőt szeretnél, mint a klasszik fekete vagy fehér Chucks tornacipő, akkor érdemes benézned! Képekben gazdag store check cikkünk a tovább után!

Converse Brand Store Check @ Árkád Budapest

Converse Brand Store Check @ Árkád Budapest (Fotók: Hiba Dóra, dorotheaphoto)

Az egyetlen magyarországi Converse márkabolt a budapesti Árkád középső részén, az első emeleten található. Az üzletben Lamin, Niki és Imola fogadott minket (és persze a vevőket 🙂 Belépésünk után egyből a cipőfal felé vettük az irányt, hiszen a fehér mázas csempe előtti színes választék csak úgy vonzotta a tekintetet 🙂 Mint megtudtuk, ez ugyanaz a csempe, amivel a New York-i metró állomásai is burkolva vannak. Mivel még az „eredeti helyszínen” nem volt alkalmam megérinteni, itt megtettem 😀

Na de lássuk a cipőket a csempe előtt 🙂 A választék már abszolút az őszt és a telet idézi, a magas szárú, melegebb, vízállóbb modellek domináltak. A hidegebb időben sem kell beszürkülni, főleg a gumiból készült, „latyakálló” modellek voltak vadítóak a piros és sárga színeikkel.

Cipőfal new yorki metrócsempével és színes őszi-téli választékkal

Cipőfal new yorki metrócsempével és színes őszi-téli választékkal

Színes és latyakálló: Converse cipők gumis felsőrésszel

Színes és latyakálló: Converse cipők gumis felsőrésszel

A cipőfal a core modellekkel folytatódik: azokkal a színekkel és formákkal, amik mindenkinek azonnal eszébe jutnak, ha meghallja azt a szót, hogy „Converse” vagy „tornacipő”. Magas és alacsony szárú modellek, fekete, fehér, kék és piros színben (ne feledd, hogy a piros az új fekete 😉 Tehát, ha a klasszikust keresed, akkor ide jöhetsz, mert itt biztosan találsz a méretedben!

Klasszikus Converse tornacipőt a Converse cipőboltból

Klasszikus Converse tornacipőt a Converse cipőboltból

Ezzel azonban még nem ér véget a cipők hosszú sora, az üzlet hátsó részében található a gyerekek birodalma, illetve a Cons és a Jack Purcell cipőfalak.

Gyerekcipők, Jack Purcell és Cons cipők

Gyerekcipők, Jack Purcell és Cons cipők

A Converse családból a Chuck Taylor név mindenkinek ismerősen cseng, a Jack Purcell valószínűleg már kevésbé. A budapesti márkaboltban ezekből is találsz. A kitett modellek színükben már jobban idézték a hűvös évszakot, a sötétebb és a földszínek domináltak.

Jack Purcell cipők az Árkádban

Jack Purcell cipők az Árkádban

Az idei őszi Cons cipők formavilága a kilencvenes éveket idézi. A Cons falon is sokféle színből lehet választani, ha a sportos street vonal jön be.

Cons cipők a Converse márkaboltban

Cons cipők a Converse márkaboltban

A szülőknek is érdemes elnézni az üzlet hátsó falához, mert a kölköknek is találhatnak jó kis stílusos Converse cipőket. Nekünk az egyik kedvencünk volt az a kis tornacipő, amin a fűzők egyelőre csak dísznek vannak, mert belebújós 🙂

Converse cipők a kölyköknek is

Converse cipők a gyerekeknek is

Fontos, hogy a Converse üzletben nem csak cipőket találsz, hanem ruhákat, táskákat, kiegészítőket is. Sok monokróm (fekete-fehér-szürke) cuccot láttunk, pólókat, melegítőnadrágokat, felsőket is.

A Converse férfi ruhák, kiegészítők

A Converse férfi ruhák, kiegészítők

A Converse női ruhák, kiegészítők

A Converse női ruhák, kiegészítők

Az üzlet címe és elérhetőségei

Converse Brand Store Check @ Árkád Budapest

Converse Brand Store
Árkád Budapest bevásárlóközpont, első emelet.
1106 Budapest Örs Vezér tere 25a.
Megközelítés: az M2-es (piros) metróval, a gödöllői HÉVvel, 3-as villamossal és számos busz illetve trolijárattal könnyen megközelíthető. A parkolás az Árkádban 2 óráig ingyenes.
Nyitva tartás: H-Cs: 10:00 – 21:00, P-Sz 10:00-22:00, vasárnap zárva.

Converse Brand Store márkabolt - Árkád Budapest

Persze nincsen store check anélkül, hogy ne néznénk meg lábon egy-két cipőt 🙂

Először is a core cipőfalon kiállított Converse x John Varvatos collab sorozat 2015-ös kiadását próbáltam fel. A prémium bőr, cipzáros felsőrésszel, viaszos fűzőkkel és „gyárilag koszolt” orral és talppal készült, korlátozott számban elérhető cipő 49 990 Ft-ért vehető meg.

Converse Chuck Taylor All Star x John Varvatos collab - 49 990 Ft

Converse Chuck Taylor All Star x John Varvatos collab – 49 990 Ft

A piros alacsony szárú Convese Chuck Taylor All Star (18 990 Ft) nagyot ment idén nyáron. Bár a nyár már véget ért, de azért a hideg idő még arrébb van (bár van, akinek télen is belefér a kilátszó boka 🙂 A melegítőnadrág is Converse (Black Wash Pants), a szabása a most menő szűk szárú, feljebb bővebb, a színe bokától derékig a szürke ha nem is ötven, de jópár árnyalata 🙂 Ára 15 990 Ft. Szerintem elég jól néznek ki így együtt 🙂

Converse Chuck Taylor All Star Low pirosban és szürke Converse melegítő nadrág - 18 990 Ft

Converse Chuck Taylor All Star Low pirosban és szürke Converse melegítő nadrág – 18 990 Ft

Azért az az emlegetett hideg idő sincs már túl messze, ekkor képbe kerülhet ez a bakancsos stílusú, fekete Converse Chuck Taylor Street Hiker High modell, mely 32 990 Ft-ért szerezhető be.

Chuck Taylor Street Hiker High - 32 990 Ft

Chuck Taylor Street Hiker High – 32 990 Ft

Végül, de nem utolsó sorban, lássunk egyet a letisztult vonalvezetésű Jack Purcell cipők közül. Ez az olajzöld, hasított bőr felsőrésszel készülő félcipő 29 990 Ft-ért kapható a márkaboltban.

Jack Purcell 29 990 Ft

Jack Purcell 29 990 Ft

Dóri is szétnézett a cipő között, neki leginkább a pántos, magas szárúak tetszettek meg: a fényes festett fehér bőr, illetve a szürke színű hasított bőr felsőrésszel készülő Converse Chuck Taylor All Star Brea. Mindkét modell ára 32 990 Ft.

Converse Chuck Taylor All Star Brea (fehér festett bőr - 32 990 Ft)

Converse Chuck Taylor All Star Brea (fehér festett bőr – 32 990 Ft)

Converse Chuck Taylor All Star Brea (szürke hasított bőr - 32 990 Ft)Converse Chuck Taylor All Star Brea (szürke hasított bőr - 32 990 Ft)

Converse Chuck Taylor All Star Brea (szürke hasított bőr – 32 990 Ft)

A helyi csapatból Lamin lábán ez a klasszik kék magas szárú Chucks volt, olyan jó lazán viselte a (szintén Converse) melegítőnadrággal együtt, hogy ezt is lefotóztuk 🙂

Magas szárú Chucks

Magas szárú Chucks

Fotók: Hiba Dóra (dorotheaphoto.hu)

 

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×