Hazai téli Converse modellszemle srácoknak

Nemrég olvashattátok cikkünket az Árkádban található, egyetlen hazai Converse márkaboltról. Most, hogy nyakunkon a hideg idő, néhány kifejezetten téliesített Converse modellt mutatunk meg nektek, most a srácoknak, a következő részben pedig a csajoknak.

Converse 2015 őszi-téli cipőszemle srácoknak

Converse 2015 őszi-téli cipőszemle srácoknak

Chuck Taylor All Star Street Hiker Woolrich

A Woolrich már több mint 180 éve fogalom az USA-ban, ha gyapjúruházatról van szó. Ennek a Chuck Taylor All Star Street Hiker cipőnek a felsőrésze Woolrich gyapjúból készült (a juhos logó ott figyel a nyelven és talpbélésen), a klasszikus szürke-fekete-kék kockás mintázattal. A Street Hiker elnevezés a bakancsos kialakításra utal, a fűzőgyűrűk, a robosztus fekete gumitalp, a hegyi túrázások hangulatát idézi – viszont ténylegesen túrázni ne indulj el benne, mert ez a cipő a „városi vadonra” készült és nem az igazira 🙂 37 990 Ft-ért zsákolható be.

Chuck Taylor All Star Street Hiker klasszik Woolrich mintával - 37 990 Ft

Chuck Taylor All Star Street Hiker klasszik Woolrich mintával – 37 990 Ft

Chuck Taylor All Star MA-1 Zip

Ha könyedebb kialakítású téli cipőt keresel (végül is a Nagykörút környékén elég ritkán csap le az ítéletidő 😉 akkor nézd meg ezt a Chuck Taylor All Star MA-1 Zip cipőt. Az eredeti bomber-dzseki inspirálta modell több extrával is rendelkezik a hagyományos Converse tornacipőhöz képest: Tulajdonképpen egy alacsony szárú textil tornacipőt fejeltek meg egy vastagabb, bokára tapadó, elasztikus szárral (ez olyan mint anno a dzseki ujja volt), amit a fűzőlyukak vonalában barna bőrrel erősítettek meg. A nyelvén is található egy kis extra: itt egy cipzár fut végig (szintén a dzseki „tiszteletére”. 32 990 Ft-ért kapható, két színben, a képen látható sötétkék (Nighttime Navy) és még ilyen narancs-fekete színben.

Chuck Taylor All Star MA-1 Zip sötétkékben 32 990 Ft

Chuck Taylor All Star MA-1 Zip sötétkékben 32 990 Ft

Chuck Taylor All Star Converse Boot PC

Nekem ez a cipő a kedvencem ebből a szemléből, mert úgy sikerült a Chuck Taylor eredeti vonalait megőrizni, hogy azért modell melegsége és tapadása is téli lett. Ez a cipő szinte teljesen sima Converse „tornacipőnek” néz ki, de a vastagított szár, a masszívabb, fekete bőr felsőrész és robosztusabb talp (amit szerintem jó ötlet volt fehérnek megtartani) jelzi, hogy a hideg időre készült modellről van szó. Ára 32 990 Ft.

Chuck Taylor All Star Converse Boot PC (Black 149389) 32 990 Ft

Chuck Taylor All Star Converse Boot PC feketében 32 990 Ft

Chuck Taylor All Star Boot Mid

Átvezetésként a hamarosan következő, női téli modellszemléhez – jöjjön egy uniszex modell, ez mind férfi, mind női méretben elérhető. Ez a Chuck Taylor All Star Boot Mid kellemes, fenyőtoboz-barna (pinecone) színű bőr felsőrésszel, ugyanolyan színű bőrből készült, dombornyomott logóval, fehér színű bolyhos, jól melegítő béléssel és megerősített, „bakancsosított” talppal érkezik. Bármilyen ősz-téli szetthez jól passzol, mind a srácoknak, mind a csajoknak, 32 990 Ft-ért kapható itthon.

Unisex Converse Chuck Taylor All Star Boot Mid fenyőtoboz (pinecone) színben 32 990 Ft-ért

Unisex Converse Chuck Taylor All Star Boot Mid fenyőtoboz (pinecone) színben 32 990 Ft-ért

Valamennyi, a szemlében bemutatott téli Converse cipőt beszerezheted a budapesti Árkád első emletén található Converse márkaüzletben.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • hegedűs szabolcs szerint:

    Tulajdonképpen a Chuck Taylor All Star MA-1 Zip cipő tetszett meg a legjobban. szerintem nagyon jó ötlet volt egy dzsekivel párosítani egy cipő. sikerült olyan összhangot teremteni eme két ruha darab között hogy egyáltalán nem ütnek el egymástól. és ez a „bokára tapadó elasztikus szár” biztos kényelmes lehet.

×