Elit fokozatban a Nike

Április 18-án végre kezdetét veszi az NBA rájátszása és ennek köszönhetően a sportszergyártók is magasabb fokozatra kapcsolnak. Legjobb cipőiken tovább finomítanak, hogy a végső győzelemhez szükséges kis pluszokat megadják a játékosoknak. A tovább után a Nike elit szériáját mutatjuk be nektek!

nike_basketball_elite_2015

Az idei elit széria

Az olyan játékosok, mint Kobe Bryant, LeBron James, vagy épp Kevin Durant folyamatos visszajelzései segítettek magasabb szintre emelni a kosárlabda cipők technikai színvonalát. Lássuk mi jelenleg a technika csúcsa a Nike műhelyéből, amit a lábunkra húzhatunk kosarazáshoz!

nike_kobex_elite_2015

Nike Kobe X Team Collection, Elevate Collection és Rose Gold Collection

A Kobe X Elite-ben Flyknit felsőrészt találunk Flywire-rel megerősítve, ezáltal biztosítva a tartósságot a megfelelő szellőzés mellett. A cipő mérföldkőnek számít, ugyanis ez az első kosaras cipő, ami újrahasznosított poliészter fonalból készül! Egy pár cipőhöz csupán 5 műanyag palack feldolgozása szükséges.

nike_kd7_elite_2015

Nike KD7 Team Collection, Elevate Collection és Rose Gold Collection

A KD7 Elite fő célkitűzése a természetes mozgás fokozása volt, a szilárdság megtartása mellett. A súlycsökkentés és jobb szellőzés érdekében pedig apró lyukakat fúrtak a Hyperposite felsőrészbe. Igen, jöhetnek a Crocs-os viccek…:)

nike_lebron12_elite_2015

Nike LeBron XII Team Collection, Elevate Collection és Rose Gold Collection

A LeBron 12 Elite olyan jellemzőkkel rendelkezik, mint James maga: csúcsteljesítmény és erő. A cipő Megafuse konstrukcióban ötvözi a hálós és műanyag felsőrészt, a stabilitást pedig a függőleges szárnyak biztosítják.

nike_lebron12_elite_team_2015

Minőségi, de drága széria

A trió három színárnyalatban kerül a boltok polcaira, három különböző időpontban. Az egyetlen – meglehetősen nagy – negatívum a cipők árazása: a KD7 200, a Kobe X 225, míg a LeBron XII 275 dolláros áron lesz elérhető. Értem én, hogy annyiért lehet eladni, amennyit a vásárló hajlandó érte fizetni, de azért ez talán már túlzás…

Hír- és képforrásunk a Nike volt.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×