Snowboard és freeski filmajánló II.

Pénteken indul a harmadik Sneakerbox Snowcamp @ Brianconban, éppen ezért ideje felpörgetni magunkat az egyre jobban közeledő csúszásra. Karácsonykor egy olyan filmajánlót mutattunk nektek, amely átadta a snowboard és freeski világ életérzését. A mai ajánlóban, viszont a hangsúlyt teljesen a teljesítmény és az adrenalin kapja. Kattintsatok a továbbra a filmekért!

Snowboard és free ski filmajánló II. (kép: Marko Grilc)

Snowboard és free ski filmajánló II. (kép: Marko Grilc)

GoPro – Let Me Take You To The Mountain

Az idei szezonra a GoPro egy nagyon pofás kisfilmet dobott össze, Travis Rice és John Jackson közreműködésével. Amíg várunk a That’s it, That’s All és az Art Of Flight folytatására addig is ez a rövid edit kárpótol minket a várakozásokért.

On Top of the Hood

Az On Top of the Hood című movie Sammy Carlson önálló projektje, akit már ismerhettek a Poor Boyz freeski filmjeiből. A filmet egészében az Oregon állambeli Mt. Hood nemzeti parkban forgatták, amivel megmutatták,  nem kell körbeutazni a világot, hogy egymástól teljesen eltérő spotokat találjunk.

This is my winter

Xavier De Le Rue az egyik legtehetségesebb freerider a snowboardosok között. Stílusában fő szerepet kap az alpinizmus, amely segítségével olyan helyekre is eljut jégcsákány és hágóvas segítségével, amelyről a legtöbb freerider nem is álmodik. A This is my winter Xavier De Le Rue szezonját mutatja be, már–már kötelező darab a backcountry kedvelőinek.

THIS IS MY WINTER (full movie english) from TimeLine Missions on Vimeo.

Hyped

A Hyped tartalmazza mindazt, ami megfordul egy snowboardos fejében. Milyen lehet csúszni Kínában,  nemzetközi versenyeken elindulni, megcsúszni a legnehezebb korlátokat, elmenni egy hosszabb freeride túrára, vagy egyszerűen csak érezni flowt. A filmet a Nitro Snowboards USA hozta el nekünk, igazi amerikai életérzéssel.

 Ha nem tudsz betelni a filmekkel, akkor nézd meg az előző válogatásunkat:  katt ide.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×