Snowboard és freeski filmek az ünnepekre

Közeledik az év vége, ezért összeszedtük nektek a kevésbé ismert kedvenc snowboard és freeski filmjeinket. Californiától Alaskáig ezek a srácok tudják, hogy mivel lehet a kanapé előtt ülő ridereket igazán motiválni. Katt a  továbbra az idei négy kedvencért !

[caption id="attachment_29737" align="alignnone" width="620"]Snowboard & Freeski filmek az ünnepekre (pix: Marko Grilc) Snowboard & Freeski filmek az ünnepekre (pix: Marko Grilc)[/caption]

Mark Landvik, Ryland Bell, Alex Yoder, Ralph Backström. Olyan filmekben találkozhattatok velük, mint a That’s it That’s all, Further, vagy az Into The Mind. Azonban most több mint tíz riderrel összeálltak egy közös cél – a boldogság megtalálásának – érdekében. Washingon, California, Las Vegas, természet, adrenalin. A Search for a Cool Place egy igazi Californiai snowboard film, mindennel ami csak egy snowboardos fejében megfordul.

Search For A Cool Place from Liam Gallagher on Vimeo.

Tavaly mutatta be a Snowboarder Magazine a „Thank You „too” Mt. Baker!” című filmet, amelyet a washingtoni Mt. Baker hegyen évente megrendezett Mt. Baker szlalom alkalmával forgattak. Powder, eszement trükkök, közösség. Ha freerider vagy, akkor ez a film neked szól.

A Thank You „too” Mt. Baker!! from Snowboarder Magazine on Vimeo.

Ha te vagy a  snowparkok fenegyereke egyszer el kell jutnod a Bear Mountain Resorthoz, Californiába. Az egész hegyet egy nagy snowboard és freeski parkká alakították át és olyan riderek home resortja, mint Chris Bradshaw, vagy JP Walker. Kötelező klasszikus.

Az utolsó filmünk pedig a síelőknek szól. Az Armada Skis és az Inspired által is szponzorált Provo Boys (Neil és Ian Provo) tavalyi alaszkai kalandjait foglalja össze a Steelheads and Spines című kisfilm, ami garantáltan meghozza a kedveteketet a csúszáshoz.

Steelhead and Spines- The Provo Bros from The Provo Bros on Vimeo.
 ]]>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×