Reel Rock Filmfesztivál 2012

2012 november 14-15. Miért érdekes számunkra ez a dátum?  Ezen a két napon a North Face elhozza nekünk a Reel Rock Filmfesztivál  keretében a 2012/2013-as szezon egy-egy kiemelkedő freeski és snowboard filmjét. Ha érdekel milyen filmeket tartogat számunkra a fesztivál, katt a továbbra!

Reel Rock Filmfesztivál 2012

Reel Rock Filmfesztivál 2012

TGR Jeremy Jones: Further

Belegondoltatok már abba, hogy a Földön eltöltött időnket végig rohanással töltjük? Ugyanez történik velünk a sípályákon is. Mikor volt utoljára, hogy te és pár barátod voltatok csak a hegyen és nem kellett hosszú sorokat kivárni ahhoz, hogy élvezni tudd a pályát?

A választás rajtatok múlik. (fotó: freestyletv.ch, TGR)

A választás rajtatok múlik. (fotó: freestyletv.ch, TGR)

 A Teton Gravity Research és Jeremy Jones gondozásában megjelenő Further című film erre a kérdésre hívja fel a figyelmünket. A több mint egy órás filmben olyan helyeken láthatjuk snowboardozni Terje Haakonsent, Lucas Debarit, Ryland Bellt, mint a japán Alpok, a norvégiai Svalbard szigetek, Ausztria egy nagyon különleges része, ami az országot jól ismerő riderek számára is nagy valószínűséggel ismeretlen, és természetesen Alaszka. Aki belekostólt már a freeride szépségébe annak ez a film kötelező darab.

Poor Boyz Productions – WE: A Collection of Individuals

Aki járatos a freeskiben annak biztosan ismerős a Poor Boyz Productions. A legutóbbi évek legjobb freeski filmjeit (Everyday is a Saturday, Revolver, The Grand Bizarre) ennek a csapatnak köszönhettük.  Idén a Poor Boyz csapata a Red Bull Media House támogatásával elhozták a WE: A Collection of Individuals című filmjüket Sean Pettit, Bobby Brown, Leigh Powis, Cam Riley, Pep Fujas, Dane Tudor, Clayton Vila, Riley Leboe, Alex Scholpy, Sammy Carlson szereplésével. Ha ezek a nevek nem győztek meg arról (ami nagy hiba!), hogy érdemes megnézni a WE-t, reméljük a trailer megfog. 🙂

Vetítés és jegyelővétel
WE: A Collection of Individuals: 2012.november 14. 20:30 – Corvin Mozi,Karády Terem Jegyelővétel itt!
TGT Jeremy Jones – Further: 2012. november 15. 20:45 – Corvin Mozi, Kabos Terem Jegyelővétel itt!

A Reel Rock Budapest ezenkívül még rengeteg érdekes filmet tartogat bringások, siklóernyősők, vadvízi evezősök és mászók számára. A filmfesztivál részletes programját itt találjátok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×