Sneakerbox Snowtábor 2014 @ Briançon (FR)

Idén már harmadszorra vágunk bele a sneakerbox snowtábor megszervezésébe: 2014 február elején útra kelünk a franciaországi Serre Chevalier/Briançon síterepre. Amit idén is garantálunk: kényelmes pályaszállás egy hatalmas hóbiztos síterepen, igazi csapat, figyelmes szervezés! A továbbiakban minden fontos tudnivalót megtalálsz, a kérdéseket és a jelentkezéseket a sneakerbox.sitabor@gmail.com címre várjuk (illetve keressétek Gergőt vagy Petit az ismert elérhetőségeken 🙂

A tábor betelt, de lesz 2015-ben is 😉 [caption id="attachment_28072" align="alignnone" width="620"]Sneakerbox Snowcamp: Briançon  2014. január 31- február 9. Sneakerbox Snowcamp: Briançon 2014. január 31- február 9.[/caption]

Úti célunk Briançon (FR), február elején

Az időpont 2014. január 31.-február 9.  (péntek-vasárnap), az úti cél pedig Briançon, mely a „fővárosa” a 250 kilométeres Serre Chevalier pályarendszernek, bérletünk Serre Chevalier mind a három nagy zónára érvényes. A „Serre Che” kellemes kék, rongyolós piros és technikás fekete pályákból áll, ezen kívül persze  rendesen ki lehet kalandozni a magasabban fekvő freeride területekre vagy épp az erdőbe is, amiből egész sok van ez a terepen. Természetesen a freestyle arcok sem fognak unatkozni, van snowpark is.

Ha kíváncsi vagy, kábé mire számíthatsz, ha velünk jössz, olvasd el a tavalyi beszámolónkat Varsból, vagy nézd meg az ott készült videót!


 

Utazás busszal vagy egyénileg autóval

Alapjáraton busszal, ami teljesen kibírható 🙂 Este elindulunk, másnap kora délután megérkezünk közben filmezés, evés-ivás, klubbolás. Van lehetőség az egyéni utazásra is, ekkor a buszjegyet nem kell kifizetni.

Szállás **** apartmanházban

Idén is „jófajta” szállást néztünk ki, a négycsillagos apartmanházban van szauna, gőzfürdő és jacuzzi is, a recepción ingyenes internet. A berendezés és a felszereltség mindkét házban hozza a francia apartmanoktól elvárható szintet. Az apartmanokban szokás szerint nem pazaroltak a hellyel, de hát nem először megyünk Franciaországba 🙂 Minden apartmanhoz van konyha és erkély. A házunk olyan szinten pályaszállás, hogy 50 méterre van a felvonó.

Sneakerbox Snowcamp: Briançon 2014. január 31- február 9.

Sneakerbox Snowcamp: Briançon 2014. január 31- február 9.

Árak 289 eurótól

A szállás, a 6 napos síbérlet és a buszos utazással együtt fejenként 289 és 299 euró között van. Ezen felül még a helyszínen fizetni kell kb. 6-7 euró üdülőhelyi díjat, és ezzel vége is a kötelező költségeknek. Az árak a szállás típusától függően a következők:

6 fős, három légteres apartmanok: 299 euró/fő (+ kb. 6-7 euró üdülőhelyi díj)
8 fős, négy légteres apartmanok ****-os házban: 289 euró/fő (+ kb. 6-7 euró üdülőhelyi díj)
10 fős öt légteres apartmanok ****-os házban: 289 euró/fő (+ kb. 6-7 euró üdülőhelyi díj)
A nem busszal utazók 60 eurót vonjanak le ebből az árból.

Az apartmanokra kauciót kell letenni, melynek összege előreláthatólag 300 euró/apartman. Természetesen ez visszajár kiköltözéskor, amennyiben rendben ki van takarítva és nem történt károkozás.

Sneakerbox Snowcamp: Briançon (Serre Chevalier) 2014. január 31- február 9.

Sneakerbox Snowcamp: Briançon (Serre Chevalier) 2014. január 31- február 9.

Jelentkezés és előleg befizetése

Igyekezzetek összehozni egy teljes apartmanra való csapatot. Ha ez megvan, akkor jelentkezz a sneakerbox.sitabor@gmail.com címen: írd le a neveket és mindenkihez legalább egy e-mail címet. Jelöljetek ki egy szobafőnököt, aki a kapcsolattartó lesz, aki intézi a szoba befizetéseit, és velünk tartja majd a kapcsolatot. Itt lehet becsekkolni a Facebook eseményre, de ez még nem jelent jelentkezést!

Válaszolunk, hogy van-e hely, és ha minden kerek, akkor minél előbb, de legkésőbb 2013. október 17-ig be kell fizetnetek az előleget, fejenként 100 eurót.

A teljes részvételi díjból fennmaradó összeget 2013. december 17-ig kell befizetni, szintén a fenti módon. A befizetés euróban történik személyesen, Gergőnél vagy Véginél. Az összegről átvételi elismervényt kapsz.

Szponzorok kedvezményei

A tavalyi évhez hasonlóan most is beszélgetésben vagyunk üzletekkel, márkákkal, hogy szerviz, felszerelés-kölcsönzés és a cuccok beszerzésében kedvezményeket hozzunk össze snowtáborunk résztvevőinek. Hamarosan további infók!

Kaja, buli, versenyek

Kajálás: Szokás szerint önellátó, azaz minden csapat azt főz a konyhájában, amit akar és tud 🙂 A tapasztalt utasok körében a „briançoni bevásárlás” fogalomnak számít, a városban ugyanis több hipermarket van, ahol az árak érezhetően olcsóbbak a megszokott hegyi Sherpa üzleteknél, a választékról már nem is beszélve. Na ez kiváló bevásárlási lehetőség most 10-15 perc sétára lesz a háztól, mint ahogy a szintén legendás briançoni Meki is (jó-jó nem ezért megyünk, csak tudjátok, hogy még ez is van 🙂

Esti programok: A sneakerbox snowtáborokban kialkuló spontán bulikat nem kell bemutatni, de azért szervezkedünk is 🙂 Az első esti összerázódó bulin a tavaly debütált beerpong és páros mini pingpong váltott ütővel versenyszámok mellett persze dübörög majd az iPig. Egy össznépibb bulit is kilátásban van a helyi szórakozóhelyek valamelyikén. Snowboardos/freesí filmnézést is tervezünk valamelyik estére.

Ide tartozik még, hogy Briançon nem csak egy sífalu vagy sílakótelep, hanem egy igazi város, igazi utcákkal, sok üzlettel, étteremmel, szórakozóhellyel, szóval lesz választék. Érdemes felkeresni az óvárost is, ahol a középkor levegőjébe is bele lehet szippantani.

Sneakerbox Snowcamp: Briançon 2014. január 31- február 9.

Sneakerbox Snowcamp: Briançon 2014. január 31- február 9.

Házi versenyek: Harmadszorra rendezzük meg Crazy Race versenyünket, ahol a szabályok szögegyszerűek: ki ér le legelőször a pályarendszer tetején kijelölt startvonaltól a lenti sneakerbox checkpointra, ahol lelkes közönség várja az díjért elsőként befutó síelőt és snowboardost. Folytatjuk a Varsban debütált park versenyünket is, ahol a park kutyák mutathatják meg frissen begyúrt trükkjeiket. A dicsőségen túl természetesen ajándékok is várják a győzteseket!

A Crazy Race snowboardos befutóját ünnepeljük a célbaérés után :)

A Crazy Race snowboardos befutóját ünnepeljük a célbaérés után 🙂

Oktatás: Szépen gyűlnek a strigulák, már lassan a tucatot is átlépi azoknak a snowboardos és síelő rookiek száma, akiket önkéntes oktatói csapatunk segített deszkára állítani. Szóval, ha kezdő vagy, akkor sem kell megrettenni, lehetőségeink szerint segítünk, hogy az első napok eséseit és keléseit leküzdve te is meghódítsd a hegyeket.

Utazási irodai partner: A szállást, a bérletet és a buszt a Skilines iroda biztosítja (Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal engedélyszám: U-000865), ahol a kollégák sokéves gyakorlattal szerveznek franciaországi síutakat, és már mi is többször utaztunk velük, és mindig elégedettek voltunk.

Kérdésed van?

Írj egy e-mailt a sneakerbox.hu@gmail.com vagy a sneakerbox.sitabor@gmail.com címre!]]>

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)
×