Sneaker Street Style @ Fridge Budapest 2013.

Alig pár napja olvashattátok bécsi és budapesti Fridge beszámolónkat, mégsem hagyunk alább a lendületből, most az OSG-n vagy a Kicks R Good feszten már jól megszokott Sneaker Street Style rovatunk került sorra. Ahogy az előző rendezvényeken, most is arra törekedtünk, hogy megmutassuk nektek az egyedi, különleges vagy éppen “átlagos, de stílusos” cipőket és szetteket. A részletekért kattintsatok a továbbra!

[caption id="attachment_29519" align="alignnone" width="620"]Sneaker Street Style @ Fridge Budapest 2013. Sneaker Street Style @ Fridge Budapest 2013.[/caption]

Luca: Nike Air Max 1

Luca a kicsit félénkebb sneaker tulajok közé tartozik, de szerencsére némi unszolásunkra megengedte, hogy lencsevégre kapjuk (bár a mosolyt nem sikerült elérnünk) mintás Air Max 1-esével. Akárcsak a sneaker eladási mutatók, úgy a cipőfelhozatal is bizonyította: az idei év legnagyobb kedvence a Nike utcai futócipője az Air Max.

Sneaker Street Style @ Fridge Budapest 2013.

Luca mintás Air Maxével

Levi: kék DC

Akárcsak a korábbi Street Stlye összefoglalókban, most is belefutottunk egy-egy kontrasztos modellbe, melyek közül az egyik legszebb Levi kék DC modellje volt. A márka népszerűsége talán már nem úgy szárnyal mint rég, de az élet ismét bizonyította, az egyszerű, letisztult mégis stílusos modellek nem kopnak ki az utcafrontról. A legbővebb hazai DC kínálatot tekintve a Garagestore honlapját érdemes böngésznetek.

Sneaker Street Style @ Fridge Budapest 2013.

Levi és kék DC cipője

Irina: Pink-Fehér Ari Max

Szerencsére vannak olyan cipőtulajok akik nem rejtegetik, hanem büszkén vállalják a lábukon lépdelő szépségeket. Irina is közéjük tartozik, aki különleges nevéhez igazán csajos cipőt is választott, pink-fehér Air Maxe igazán tetszetős outfitthez járult hozzá az esti bulira.

Sneaker Street Style @ Fridge Budapest 2013.

Irina pink-fehér Air Maxével

Eszti és Tamara: Timberland bakancsok

Ha az idei évben az Air Max a sláger, akkor a Timberland a téli évszak koronázatlan királya. Eszti és Tamara mosolyukkal rögtön levettek minket a lábunkról, de stílusos bakancsaikkal csak tovább mélyítették feléjük érzett szimpátiánkat. Ahogy korábban is írtuk, egy jó bakancs mindig elkél a háznál, érdemes időben gondolkodni az egyedi mégis strapabíró téli lábbelik beszerzésén.

Sneaker Street Style @ Fridge Budapest 2013.

Eszti és Tamara bakancsaikkal

Bence: fekete Nike

Rovatunk végére ismét egy pipás modellt hagytunk, melyet Bence lábán hozott felénk a sors. Az egyébként letisztult, mégis kontrasztos dizánj most is nyerőnek bizonyult, hiszen akárcsak korábban írtuk: a kevesebb néha több.

Sneaker Street Style @ Fridge Budapest 2013.

Bence és fekete Air Maxe

Az összes Sneaker Street Stlye @ Fridge képünket megnézheted Facebook galériánkban, ahol nyugodtan taggelhetjétek magatokat. 🙂
Fotók: Czövek levi]]>

ármin

Don’t count your shoes, make your shoes count.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×