Fridge Festival Budapest 2013 – gyorsbeszámoló

Ma hajnalban véget ért a két év után visszatérő Fridge fesztivál, mely új helyszínen mégis a jól megszokott minőségben hozta el a havas sportok szerelmeseinek a világ snowbikeosainak elitjét, illetve jó néhány neves zenei fellépőt. Lássuk hát Mi hogyan láttuk a régi-új fesztivál debütálását!

[caption id="attachment_29168" align="alignnone" width="620"]Fridge Festival Budapest 2013 - gyorsbeszámoló Fridge Festival Budapest 2013 – gyorsbeszámoló[/caption]

Az sajnos az már hónapokkal korábban kiderült hogy idén az osztrák főváros ad otthont a Fridge snowboard és sí versenyeinek, viszont öröm az ürömben, hogy kis hazánk sem maradt látványosság nélkül, hiszen egy igazán nagyszerű színvonalú motorosszán versenyt, valamint szép számú elismert zenei fellépőt léptettek színpadra a szervezők a Hungexpo keretein belül.

Fridge Festival Budapest 2013 - gyorsbeszámoló

A hóval sem akadt gond, katt a szaltóért!

Fridge Festival Budapest 2013 - gyorsbeszámoló

Nyugodtan mondhatjuk, odatették magukat a srácok!

Őszintén szólva kicsit féltettük a szervezőket az új helyszín kiválasztásától, hiszen a korábbi alkalmak a belváros közelsége miatt nagyobb reflektorfénybe kerültek, de az élet ismét ránk cáfolt, némi tétova keresgélés után a legtöbb jegytulajdonos könnyen megtalálta a fesztiválhoz vezető utat, bár inkább a csordaeffektus, mint a megfelelő tájékoztatás vezette a metró illetve buszmegállóból a tömegeket a cél felé. A Hungexpora viszont nem nagyon lehetett panasz, hiszen a hatalmas belső térrel rendelkező, kellemes hőmérsékletű aréna kiváló teret adott a nagyobb, illetve kisebb koncertek számára, míg a kültéren felállított rámpa, a riderek elmondása szerint is minőségi helyszínt biztosított a snowbike verseny lebonyolításához. Ami minket illet biztosan megnéznénk még pár ilyen versenyt, mert higgyétek el, amit a srácok műveltek ezekkel a gépekkel azt nem olvasni, hanem látni kell :D. A rámpa mellett Drift és Gymkhana extrém sportautó bemutató, valamint shredder  és snowsegwayl oktató illetve mentési bemutatóval várta a Magyar Sí Szövetség az érdeklődőket.

Fridge Festival Budapest 2013 - gyorsbeszámoló

PM in tha house

Természetesen a fesztivál keretein belül lezajlott Hó Show-n kívül (melyet a fesztivál látogatói ingyen tekinthettek meg) számos zenei program is várta a látogatókat, melynek keretein belül több népszerű hazai banda, mint a Punanny Massif, a Brains, az Iria Maffia vagy a PASO is igazán pörgős hangulatot varázsoltak az esték főbb fellépői számára. Sajnos a rossz idő vagy a korai időpont miatt viszonylag kevés látogató volt jelen, minden esetre a húzónevek közül Example, Dub FX vagy Paul Kalkbrenner hozta a tőlük megszokott hangzást, a már már hazajáró sztárok igazán odatették magukat és kiszolgálták az esti órákra már szép számmal összegyűlő közönséget.

Fridge Festival Budapest 2013 - gyorsbeszámoló

Láthatóan nektek is tetszett a zenei felhozatal

A fesztiválon természetesen Mi sem tétlenkedtünk, hiszen most is útjára indítottuk sneaker street style rovatunkat, melynek keretein belül számos stílusos cipőt sikerült megörökítenünk. Figyeljétek facebook oldalunkat a fesztiválon lőtt képeinkért, illetve a street rovatért, a hét folyamán igyekszünk mindent elérhetővé tenni a számotokra! 🙂

A képeket Czövek Levi készítette, érdemes szemezgetni a galériánkból a továbbiakban is.

]]>

ármin

Don’t count your shoes, make your shoes count.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×