Sneaker Street Stlye @ Kicks R Good 1.

Augusztus 24-én került megrendezésre Magyarország első sneaker fesztiválja, a Kicks R Good. Ahogy arra számítottunk, nem kellett nagyítóval keresnünk a sneaker különlegességeket 🙂 Sneaker Street Style kommandónk lecsapott a stílusos, különleges vagy az aktuálisan népszerű cipőkre: Marci fotózott, Gergő a mini interjúkat készítette, Zsombi pedig a sneaker stílus konzulens szerepét töltötte be. A Kicks R Good-ra a sneaker freakerek érkeztek spirábbnál spirább cipőkikben, a Downtown Rollin’ by Puma pedig a deszkás arcokat vonzotta, megfelelően szétdeszkázott csukáikban, így két tökéletesen ellentétes pólust volt szerencsénk megörökíteni 🙂 Elég sok fotót lőttünk, így az elkövetkező napokban folyamatosan közöljük az arcokat, cipőket és a hozzájuk kapcsolódó sztorikat. Tovább!

[caption id="attachment_27689" align="alignnone" width="620"]Sneaker Street Style @ Kicks R Good 1. Sneaker Street Style @ Kicks R Good 1.[/caption]

Bence, Andris és Csaba: Jordan convention

Általában elmondható a Kicks R Goodról, hogy annyi Jordant láttunk egy helyen, mint Magyarországon még soha 🙂 A legelső látogatók, akikről képet lőttünk Bence, Andris és Csaba voltak. Balról jobbra: Bence lábán egy Jordan III Fire Red figyel, Andris egy Jordan XI „Bred” modellt talált érdemesnek felvenni erre a jeles napra, Csaba pedig egy Jordan X Candyben reprezentált. A sneakerboxon korábban megjelent Jordan cikkeket itt találod.

Sneaker Street Style @ Kicks R Good: Jordan III, XI és X

Sneaker Street Style @ Kicks R Good: Jordan III, XI és X

András: Nike Air Max 1 (French Camo)

András már megjelenéskor kinézte magának ezt a French Camo egyes Air Maxet, de abban a körben lecsúszott róla. Viszont a felesége feltúrta az internetet és meglepetésként megszerezte neki harmincadik születésnapjára. Szeretnénk ezúton is tiszteletünket és elismerésünket kifejezni a hölgynek 🙂 Amúgy a cipő egy egészen sok Air Maxet tartalmazó pakk része, melyek felsőrészére különböző országok régi camoflage mintái kerültek, mi ebben a cikkünkben írtunk róluk.

Sneaker Street Style @ Kicks R Good: András Nike Air Max 1 (French Camo) cipőben

Sneaker Street Style @ Kicks R Good: András Nike Air Max 1 (French Camo) cipőben

Pehy: Vans AVE3

Pehyt nem sokkal a célba érés után kaptuk el egy gyors fotóra. Ezt a Vans cipőt nemrég a haverjától vette, és ahogy az látható is deszkázásra használja 🙂 Vans cipőkről nagyon sokat szoktunk írni, itt találod őket.

Sneaker Street Style @ Kicks R Good: Behy Vans TNT 5-ös deszkás cipője

Sneaker Street Style @ Kicks R Good: Behy Vans TNT 5-ös deszkás cipője

Norbi: New Balance 890

Norbi ebben e 890-es New Balance modellben érkezett, mely tudtunkkal most a legkönnyebb cipője az NB-nek. Több is van ott, ahonnan ez jött, Norbi leginkább a kényelem miatt szereti hordani őket. A sneakerboxban olvasható New Balance témájú cikkekhez katt ide!

Sneaker Street Style @ Kicks R Good: Norbi New Balance 890-es modellben

Sneaker Street Style @ Kicks R Good: Norbi New Balance 890-es modellben

Csiga: adidas Originals Adirise 2.0

Csigát az adidas Originals pop-up storeban kaptuk le, bizonyára az utánpótlást nézegette, mert elmondta, hogy jópár magas szárú adidas cipője van. Csiga  – bár a Downtown Rollin’-ba nem nevezett – longboarddal érkezett a Kicks R Goodra. A sneakerbox adidas Originals felhozatalát itt csekkolhatod!

Sneaker Street Style @ Kicks R Good: Csiga adidas Adirise 2.0 cipőben

Sneaker Street Style @ Kicks R Good: Csiga adidas Adirise 2.0 cipőben

Sneaker Street Stlye @ Kicks R Good sorozatunk folytatódik, az összes képet egyben Facebook galériánkban is megnézheted!
Fotók: Mezriczky Marci]]>

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×