Nike Air Max 2k13 Camo Pack

Nemrégiben bemutattunk nektek több különböző Air Max kollekciót is. Úgy tűnik, hogy a pipás cég tervezőgárdája legalább annyira szereti ezt a modellt mint mi, ugyanis hetente újabb és újabb modellekkel örvendeztetik meg a sneaker freakereket. A közelmúltból az egyik legütősebb Air Max kollekció szerintem  „Camo Pack”  lett, amely július 3–án kerül a boltokba. Ha érdekel mit tartogat a 2k13 Air Max „Camouflage Pack” akkor kattinst a továbbra a többi sneakerért!

[caption id="attachment_26765" align="alignnone" width="620"]Nike Air Max BW (katt a teljes AM galériáért!) Nike Air Max BW (katt a teljes AM galériáért!)[/caption]

Ennek a kollekciónak a többitől eltérően különleges üzenete van. A Nike ezzel szeretné kifejezni tiszteletét és köszönetét több európai ország és Japán sneaker fanatikusainak, amiért az Air Max–ot nemzetközi szintre emelték. Ahogyan az Air Max töriórában korábban bemutattuk nektek, az 1987-ben debütált modell nagyon hamar kedveltté vált az Egyesült Államokon kívül is. A „Camo Collection” részeként tizenkettő kamuflázs mintázattal rendelkező Air Max–ot mutatnak be szerdán. A kollekcióban szerepel egy francia Air Max 1 és Air Max BW, amelyhez csatlakozik az olasz Air Max 90 és 97, ezenfelül megtalálható lesz benne egy–egy német Air Max 1 és Air Max 180 is. Továbbá egy–egy japán és angol Air Max 90 és AM 95 is megtalálható a kollekcióban.

Air Max 90 – Egyesült Királyság (katt a többiért!)

Air Max 90 – Egyesült Királyság (katt a többiért!)

Air Max 90 – Egyesült Királyság

Air Max 90 – Egyesült Királyság

Air Max 95 - Egyesült Királyság

Air Max 95 – Egyesült Királyság

Air Max One - Németország

Air Max One – Németország

Air Max 90 – Olaszország

Air Max 90 – Olaszország

Air Max 180

Air Max 180 – Németország

Mind a tizenkettő felsorolt Air Max egyedi terepmintázattal rendelkezik, amelyek stílustát a tervezők az adott ország hadseregétől kölcsönözték. Ennyi Air Max láttán érdemes kiemelni egy fontos tulajdonságát a modellnek a Hyperfuse technológiát. A technológiát  2010–ben alkalmazták először a Nike kosárlabda cipőiben. Célja hogy a sneaker könnyű de strapabíró legyen. Ezt 3 különböző rendeltetésű talp összeolvasztásával érik el. A legfelső talp célja a stabilitás megőrzése, a középső a lélegzőképességért felel (senki nem szeret beleizzadni a cipőbe :), a legalsó talp pedig a strapabíróságért. A Hyperfuse technológiának köszönhetően a cipő megőrzi eredeti teljesítményét hosszú időn át ami minden Air Max rajongó álma. 

Air Max 90 – Japán (katt a többiért!)

Air Max 90 – Japán (katt a többiért!)

Air Max 95 – Japán

Air Max 95 – Japán

Air Max 95 – Japán

Air Max 95 – Japán

Air Max One - Franciaország

Air Max One – Franciaország

Air Max One - Franciaország

Air Max One – Franciaország

A kollekciót július 3–án (szerdán) mutatják be Berlinben. Ha arra jártok és érdekel a bemutató akkor több infóért nézzétek meg a @Nikestadiums Instagram oldalát.

]]>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×