Kicks R Good!

Ha rendszeres vagy rendszertelen olvasónk vagy, akkor talán nem lövünk mellé, ha azt gondoljuk, hogy téged is érdekelnek a cipők 😉 Nos, jó hírünk van: 2013. augusztus 24-én megrendezésre kerül Magyarország első sneaker fesztiválja, a Kicks R Good, a budapesti Akvárium klubban. Tőlünk nyugatabbra rendszeresek az ilyen rendezvények, ahol a cipőrajongók és gyűjtők találkozhatnak egymással és kedvenc márkáikkal, most pedig végre itthon is beleszippanthatunk az igazi sneaker kultúrába! A Kicks R Good mindenkinek szól, akinek bejönnek a stílusos és márkás cipők, természetesen mi is ott leszünk! A részletekhez és a programhoz katt a továbbra!

[caption id="attachment_27268" align="alignnone" width="620"]Kicks R Good - sneaker fesztviál @ Akvárium (2013. augusztus 24.) Kicks R Good – sneaker fesztviál @ Akvárium (2013. augusztus 24.)[/caption]

A cipő az öltözködésednek az a része, ami a legtöbbet mondja el rólad. Mindenki szereti a stílusos és márkás cipőket, sneakereket, nagyon kevés ember van, akinek mindegy, hogy mi van a lábán 🙂  Van, akinek (még) csak egy-két pár van, de azokat megfontoltan választja ki, van aki már ott tart, hogy több tucat pár cipőjéből mindegyik modellnek és kiadásnak tudja a történelmét, és hogy melyikhez melyik sapkát érdemes felvenni 😉 A lényeg, hogy a cipő-téma senkit sem hagy hidegen és bízunk benne, hogy az első Kicks R Good hagyományt teremt, ahol mi, sneaker rajongók találkozhatunk egymással és legkedveltebb márkáinkkal.
A Kicks R Good augusztus 24-én, délelőtt 11 órakor nyitja meg kapuit az erzsébet téri Akvárium klubban.

Programok napközben

Gyűjtők hozzák el féltve őrzött limitált sneaker kollekciójukat, hogy a cipősdobozokból a napvilágra kerülve mindenki megcsodálhassa őket. Úgy gyanítjuk, hogy ahol ennyi sneaker freaker van, ott cserék és üzletek is köttetnek majd 🙂
De nem csak a privát gyűjtők jelennek meg: a Nike, adidas, Puma, New Balance és a Supra is kiköltöznek pop-up üzleteikkel, ahol az ígéretek szerint igazi csemegéket is találhattok és vehettek is meg néhányuknál. És persze ott lesz a házban Budapest streetwear zászlóshajója, a BP Shop is.
Felépül egy hatalmas kifestő fal, ahol a legnépszerűbb cipőmodelleket színezhetitek ki saját ízlésetek szerint. A legjobb munkákat márkánként egy-egy cipővel jutalmazzák!
Lesz festés nagyobb méretekben is: a Neopaint tart bemutatót. Elnézve a srácok korábbi munkáit, reméljük, hogy valami epic sneaker street art körvonalazódik majd.
Talán felesleges mondani, de a „legszebb” cipőtökben gyertek, mert kinn leszünk fotósainkkal, minél több jó és stílusos sneaker street style képet szeretnénk lőni 🙂 Ha még mesélni a cipőtökről, akkor még jobb, imádjuk a jó sztorikat 🙂 Amúgy a fesztivál a sneakerbox.hu negyedik szülinapjára esik, szóval nagyon ünnepi hangulatban leszünk 😀

 
Igyekszünk megtudakolni, hogy melyik márka mivel készül a jeles eseményre, ezeket folyamatosan frissítjük!

adidas

Az adidas pop-up store-jában nemcsak stílusos adidas Originals termékek megvásárlására nyílik lehetőség, de bemutatkoznak itthon az adidas gördeszkás modelljei is, melyek ősztől Magyarországon is kaphatók lesznek. Ezen kívül számos ikonikus vagy Magyarországon egyébként nem elérhető cipőt csekkolhattok itt, köztük az örök lázadó designer, a „szárnyas” adidas cipőkről a sneakerbox cikkekből is jól ismert Jeremy Scott őszi kollekciójából.
Mi is kaptunk egyet a hófehér adidas Superstar modellből, mellyel kapcsolatban a küldetés: szétcustomizálni. Az összes megbízott sneaker freaker arc műveit megnézheted majd a Kicks R Good-on! Ha te terveznél egy adidast, akkor ne feledd, hogy adidas cipőért is versenghetsz a Kicks R Good kifestőfalán, és azokra is ajándék vár, akik sikerrel veszik a kihívásokat a Run-D.M.C. interaktív videójátékban.

Nike

A Nike standon kiállítást láthatsz prémium Nike cipőkből és textilekből, és kézközelből is megismerheted az Air Max sztorit (előzetes elméleti felkészülés itt 🙂 Külön erre az eseményre Budapestre repítik az angol művész, Benedict Radcliffe ember nagyságú Air Max szobrát. Azt hiszem, hogy ez tuti instragram fotótéma lesz 🙂 A Nike-nál amúgy egész nap pörögnek majd a filmek és lemezek, Saiid (AKPH – Goodfellaz), KoolKasko (Kriminal Music), Nara, Frequent (Goodfellaz), Reload (Deepbeats) adják az ütemeket a nézelődés alá.

New Balance

Nálunk egyelőre még kevesen ismerik és hordják, pedig a New Balance egy igazi „sneaker klasszikus”. Az 1906-ban Bostonban alapított cég első sorban futócipőiről lett híres. A Kicks R Good rendezvényre viszont elsősorban nem ezeket, hanem a már klasszikusnak számító lifestyle cipőiket hozzák el. Ízelítőt kaphatsz az idei kínálatból és kedvezményesen váasárolhatsz a klasszikus 574-es, a legendás 410-es vagy a szuper retro 360-as cipőkből. Itt mutatkozik be hazánkban először a CT891-es, amivel a cég a deszkásokat szeretné meghódítani.

Puma Downtown Rollin’ verseny a Belvároson át

A Kicks R Good nem szorul be csak az Akvárium falai közé, vendégül látja  az első alkalommal kerül megrendezésre kerülő Dowtown Rollin’ by Puma deszkás verseny startját. A nevezés bárki előtt nyitva áll, akinek street deszka, longboard, cruiser vagy épp funnyboard van a lába alatt! A hangsúly nem a technikai jártasságon van, hanem a “citysurfön”. A cél adott: ki tud eljutni A-ból B-be, majd C-be a legyorsabban, érintve a budapesti belváros a.k.a „downtown” 6 speciálisan megválasztott pontját miközben, a KRESZ játszik, a busz vagy a villamos meg nem 🙂 Korhatár nincs, aszfaltvágtára fel!  További részletek és a jelentkezés módja az esemény Facebook oldalán és eventjében.

After

Este 10-kor startol és hajnalig pörög a Kicks R Good afterparty az Akvárium Klubban, ingyenes behoppal!
Íme a lineup:

Wondawulf (Future Music, UVCT)
Dublic (Future Music)
JumoDaddy (Irie Maffia, UVCT)
Columbo (Irie Maffia, UVCT)

Special Guest: DJ Nara (BP Clothing)
Várunk tehát a Kicks R Good fesztiválra, nappal és éjjel, ott találkozunk 🙂 Itt kell magad bejelölni, hogy jössz 🙂

Kicks R Good!

Kicks R Good!

]]>

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)
 • najlepszy sklep szerint:
  A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
  Wow, awesome blog format! How long have you ever been running a blog for? you made blogging glance easy. The total look of your site is fantastic, as well as the content! You can see similar here e-commerce
 • replikáns szerint:

  „Hát ez most így alakult, de én biztos vagyok benne, hogy jövőre már egy “igazi” szombaton lesz…”
  ámen
  „….”
  valaki nagyon figyel
  javítom: …. helyett …
  sőt b….a+ helyett b…+

 • Esenczki Ádám szerint:

  ….

 • replikáns szerint:

  b….a+ nem tudok elmenni 🙁
  remélem lesz jövőre is
  s ha van egy kis ráhatásotok akkor intézzétek már el, hogy jövőre ne munkanapon legyen
  köszi és jó szórakozást mindenkinek aki ott lesz!

×