TOP3 Air Max szemle @ Eastern Hard Times

Legutóbb az Eastern Hard Times webshopjában tartottunk virtuális cipőszemlét, ahol belefutottunk figyelemre méltó Nike Air Max kínálatukba. Az oldalon bárki találhat magának kis vagy nagy lábra való modellt, de ha téged is elkapott az Air Max hype, kattints a továbbra, ahol a számunkra a legszimpatikusabb modellekről kaphattok némi információt. TOP3 @ Eastern Hard Times a tovább után!

[caption id="attachment_26810" align="alignnone" width="620"]Eastern Hard Times - webstore check Eastern Hard Times – webstore check[/caption]

Nike Air Max 90 Essential (blacklack)

Szemlénk első darabja egy Nike Air Max 90 Essential, melyről korábban már írtunk nektek. A cipő rendkívül letisztult black-on-black színkombója bármilyen helyzetben megállja a helyét, hiszen a nubuk jellegű bőr és a gyöngyvászon kombinációjából készült  felsőrész harmonikus összhangja akár utcai, akár szabadidős tevékenységek során tökéletes választás lehet. Mivel szerkesztőségünk berkein belül is megtalálható a modell, első kézből tudunk biztosítani benneteket a cipő tartósságát illetően, amely megfelelő karbantartás során akár évekig is újszerű maradhat. 🙂 A modell 38000 forintos áron került a virtuális polcokra, mindenképpen érdemes rápillantani!

Air Max 90 Essential (black)

Air Max 90 Essential (black)

Air Max 90 Essential (black)

Air Max 90 Essential (black)

Nike Air Max 1 PRM (blackwhitecyber cool)

Ahogy AM törióránkban is írtuk, az első Air Max 1 1987-ben látott napvilágot, a világon az első olyan modellként, melyben láthatóvá vált az Air Unit. Ez a forradalmi újítás akkoriban nagyban meghatározta a futócipők piacát, de a cipő napjainkban is előkelő helyet foglal el az utcai sportcipők szegmensében. Hogy miért ajánljunk a Nike Air Max 1 PRM-et? Kategóriájában rendkívül árbarát 29000 forintos ára, klasszikus, mégis fiatalos külseje, valamint nehezen elnyűhető anyagösszetétele kiemeli a tömegből és kimondottan vonzó választássá teszi. Ha egy egyedi, mégsem legfelsőbb árszegmensből való cipőt kerestek ez lehet az egyik legjobb választás.

Nike Air Max 1 PRM

Nike Air Max 1 PRM

Nike Air Max 1 PRM

Nike Air Max 1 PRM

Nike Air Max 90 Essential (white)

Ajánlónk végére visszatérnénk az Air Max 90 Essential egy másik változatára. A fent bemutatott black–on–black verzió ellentéte az AM 90 Essential White, melyet olyan alkalmakra ajánlunk ahol az elegáns megjelenés az alapvető cél, de az urban stílusotok megőrzése sem elhanyagolható szempont. A sneaker anyagát tekintve megegyezik a fekete testvérével, mint ahogy az ára is, mely 38 000 Ft. Ha egy hófehér Air Max dobogtatja meg a szíved, akkor ez t ajánljuk a legjobb szívvel 🙂

Nike Air Max 90 Essential (white)

Nike Air Max 90 Essential fehérben

Az itt bemutatott cipők mellett még rengeteg Air Max változatot és számos egyéb márkát megtalálhattok az Eastern Hard Times webshopjában, kattintsatok!

Cikkünk Zsombi kollégával kooperálva született, ha érdekel a többi Nike Air Max cipőkkel kapcsolatos írásunk, akkor kattints ide.

]]>

ármin

Don’t count your shoes, make your shoes count.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×