Ryan Sheckler már 15 éve Etniesben deszkázik

Ryan Sheckler, a „deszkás celeb” mindig is megosztotta a gördeszkás közösséget határon innen és túl, egyvalamit most már mindannyian elismerhetünk: elég hűséges típus! Idén már tizenötödik éve, hogy az Etnies csapatát erősíti, ez a márkahűség nem sok pro gördeszkásról mondható el 🙂 Ryanről és signature Etnies cipőmodelljeiről  már számos alkalommal olvashattatok itt a sneakerbox.hu-n: beszámoltunk a Sheckler 2-es és 3-as, a 4-es és 6-os cipőjéről, illetve ezek utódjáról az Etnies Maranaról. A tovább után megnézhettek „15 erős évet” 10 percbe sűrítve, és egy friss Marana modellt.

[caption id="attachment_26190" align="alignnone" width="620"]Ryan Sheckler 15 éve az Etniesnél Ryan Sheckler 15 éve az Etniesnél[/caption]

Íme az Etnies által készített videó, ami 10 percbe sűríti Ryan 15 éves deszkás karrierjét. Nem semmi belegondolni, hogy apukája emlékei szerint 6 éves volt, amikor első kickflipjét beadta és 9 évesen lett Etnies szponzorált.

És itt van Ryan legfrissebb cipője, a Marana is. A vékony kialakítású, és határozottan „technológiai” deszkás cipőnél természetesen változatlanul a tartósság volt az elsőrendű szempont. Az orron az injektált-préselt „gumikupak” varrás nélkül készült, ami plusz időt nyer a cipőnek. A felsőrész többi része hasított bőr és hálós anyag kombinációja (pl. a nyelven, ami által a cipő jól tud szellőzni).
A talp járófelülete 400 NBS kopásállóságú gumi, az orr-részen az autógumihoz hasonló mintázatú, a cipőbe STI Evolution™ Foam középtalppal rendelkezik. Ez egy nagyon könnyű anyagból készült ütődéscsillapító rétegként szolgál, erre kerül a Pro 1 poliurethán (PU) talpbetét, teljessé téve a kényelmes deszkázás élményét 🙂
A modell a 2013 tavaszi/nyári szezonban ebben a három színben kapható az Etnies külföldi webshopjában 80 euró környéki áron. A rendelkezésünkre álló információk alapján úgy tudjuk, hogy itthon (egyelőre?) még mindig nem kapható Ryan signature Marana cipője.

Ryan Sheckler signature Etnies Marana cipői (2013 tavasz-nyári színek)

Ryan Sheckler signature Etnies Marana cipői (2013 tavasz-nyári színek)

]]>

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×