Ryan Sheckler és Etnies cipői: Sheckler 2 és 3

Ryan Sheckler, az Etnies csapat 19 éves tagja egyike azon kevés pro deszkásoknak, akinek az életét az MTV „Life of Ryan” showja követi. Állandóan magazinokban látható, amit a deszkás kölykök és a fiatal csajok egyaránt vesznek 🙂 A kaliforniai deszkás az idei X-Gamesen nem tudott érmet szerezni, mert egy 12 lépcső magasból elkövetett backflip után eltörte a bokáját, úgyhogy most egy kis kényszerpihenő következik. Ryan neve számos deszkás cipőjének nyelvén ott díszeleg világszerte, a Sheckler 2 és 3 modelleken. A cipőkről képek és részletek, és még néhány info Ryanről (és bónuszként egy Axe reklámos khm… celebkedése) a tovább után.

Ryan Sheckler a Red Bull hangárban

Ryan Sheckler a Red Bull hangárban

A Shlecker 2 Ryan „gördeszkázósabb” cipője. A háromszoros varrás az orr-részen, a nyelvet a helyén tartó gumiszalagok, a sarokbetét, a párnázott kéreg és nyelv, az ütődéseket tompító és kívülről megnövelt kopásállóságú talp biztosítja, hogy jól bírja majd a strapát. 8 színben (!) készült, itt tudod megnézni őket.

Etnies Sheckler 2 szürke/fehér/fekete/zöld

Etnies Sheckler 2 szürke/fehér/fekete/zöld

A Shlecker 3 inkább utcai cipő, bár ez is fel tud mutatni pár gördeszkás vonást, de inkább a külsőre fordítottak nagyobb figyelmet, a technikai kialakításban valamivel fapadosabb. Mind a három színt és a további jellemzőket itt tudod megnézni.

Etnies Sheckler 3 fekete/sakktábla logo

Etnies Sheckler 3 fekete/sakktábla logo

A cipők után még pár szó Ryanről, aki részt vett a modellek tervezésében és tesztelésében: Deszkás apukájának köszönhetően Ryan 18 hónaposan állt először deszkára és a 4 évesen már trükköket kezdett el tanulni. Ez még persze jóval azelőtt volt, hogy versenyekre nevezett és nevet szerzett magának a korához képest elképesztő deszkázásával. Nem telt el sok idő, és már a World Industries-nál tolta, még a veteránokat is sokkolva trükkjeinek stílusával és kivitelezésével: 13 évesen már pro lett és videórészeket kapott. 2007-ben Ryan átment a megújuló Plan B csapatba és olyan legendás deszkásokkal került egy csapatba, mint Danny Way, Pat Duffy és leendő legendákkal, mint PJ Ladd és Ryan Gallant. A Plan B Superfuture filmjében erőteljes és stílusos deszkázásával új mércét állított fel a jövő gördeszkásai számára. Otthonosan mozog a gigantikus íveken és az utcai dropok világában és ha ő megjelenik valahol, akkor nemcsak a deszkások hanem járókelők is felkapják a fejüket. Amikor nem deszkázik, akkor snowboardozik vagy dirt bicójával csapatja, üt egy párat a golfpályán vagy zenét hallgat. Ryannek, akit az Etniesen és Plan B-n kívül még a Red Bull, az Oakley a Volcom (és a lista nem teljes…) szponzorál , egy kissé nehezen használható, de nagyon látványos weboldala van.

Itt pedig, hogy egy kis oltás is legyen: miközben szörföltem ráakadtam erre az Axe reklámos gyöngyszemre, azt hiszem ez az eset, amikor a marketing megerőszakolja a deszkázást. De itt nem is kicsit, hanem nagyon. Látványos trükkök plusz (mínusz?) némi ripacskodás 6 percben:

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×