Itt van Ryan Sheckler új cipője az Etnies Sheckler 4

Ryan Sheckler egy bő hete ünnepelte 20. szülinapját. „Ajándéka”, signature cipőjének negyedik változata, az Etnies Sheckler 4 pedig a napokban kerül a skateshopokba a tengerentúlon. Mindent, amit megtudtunk az új cipőről és egy Ryannal készült friss interjút is elolvashatsz a tovább után!

Etnies Sheckler 4 - az első pillantás

Etnies Sheckler 4 – az első pillantás

 

Az Etnies egyelőre nem kényeztetett el minket információkkal, tegnap jelent meg blogján és Facebook oldalán a hír, hogy Ryan negyedik generációs signature cipőjét hamarosan meg lehet vásárolni az üzletekben. Egy gyors külső szemrevételezés után látható, hogy az új Sheckler 4 is követi az „oldszkúlosodás” irányt: nubukbőr felsőrész, megerősített sarokkal, félmagas „mid” szár, klásszikus színválasztás, vulkanizált gumi talp (legalábbis annak néz ki), a boka körüli rész tömöttnek, viszont a nyelv kifejezetten vékonynak tűnik. Amint van több információ a jövevényről, frissítjük a cikket. Az Etnies Sheckler 4 posztere alább, az interjúhoz görgess le! Ha pedig elolvasnád Ryan előző cipőiről (Sheckler 2 és 3) írt korábbi cikkünket is, akkor kattints ide!

Etnies Sheckler 4

Etnies Sheckler 4

Egy kis frissítés: Amit „kívülről” nem lehetett látni, az a G2 Platinum talpszerkezete volt, ami továbbfejlesztett ütődéscsillapító tulajdonságai miatt került a Sheckler 4-be. 2010 tavaszán az alábbi négy színben lesz elérhető a cipő.

Etnies Sheckler 4 - 4 színben

Etnies Sheckler 4 – 4 színben

 

Ryan Sheckler interjú

Ryan Shecklerrel még december közepén készített interjút Mary Buckheit az ESPN-től. Arra volt kíváncsi, hogy alakult Ryan élete, miután TV show-ja véget ért és az augusztusi sérülés is szünetet parancsolt neki. Itt olvashatjátok a rövidített verziót magyarul, a teljes interjút angolul az ESPN skateboarding oldalán találjátok meg.

Már hónapok óta nem deszkázhatsz a lábsérülésed miatt, milyen az élet a „rehabon”?
Ez volt a leghosszabb szünet, amit valaha is el kellett viselnem gördeszkázás nélkül és teljesen megőrülök. De ezzel együtt legalább tudok koncentrálni az alapítványomra meg más dolgokra, amikre egyébként sosem lett volna időm.

Mi a helyzet a Plan B Unquestionable videójával?
Ez a sérülés nagyon rosszul jött a Plan B videó szempontjából. Dolgozunk rajta, a többiek csinálják a trükköket. Amint visszatérhetek, ennek a folytatása lesz a legfontosabb, már nagyon várom. Remélem, hogy valamikor 2010 elején ki tudunk jönni vele.

És hallottál valami pletykát Danny Way hawaaii projektjéről?
Danny egy hatalmas skateparkot épít a birtokán, ami azt hiszem a Kauai szigeten van.  Ő, Andy és Bruce Irons közösen vették ezt a területet és valami igazán masszív dolog készül ott.

Mik a céljaid 2010-re a gördeszkázásban?
Az biztos, hogy tiszta lappal indulok. Még sosem kényszerültem ilyen nagy kihagyásra. Úgy érzem, most hogy végre megint deszkázhatok az egyik legjobb dolog lesz, ami valaha történt velem. Már alig várom, hogy megint deszkára állhassak.

Ryan Sheckler (Kép: planbskateboarding.com)

Ryan Sheckler (Kép: planbskateboarding.com)

Gondolod, hogy lesz neked is egy olyan sikeres éved, mint Chris Cole-nak volt most 2009-ben?
Én nem úgy működöm, hogy olyan jó vagy jobb akarok lenni, mint valaki más. Ha végre újra deszkázhatok, az én stílusomat akarom tolni, mert így érzem jól magam. Úgy érzem, hogy nekem is lehet egy olyan évem, mint Chrisnek volt most. Versenyzünk is egymással de barátok is vagyunk – igazán jó barátok – és olyan viszonyban vagyunk, hogy tiszteljük egymást és azt, amit a másik elért. Ez egyszerre ösztönöz arra, hogy jobb deszkás legyél, de miközben erre törekszel jól is tudod érezni magad. Szóval nem tartok attól, hogy a visszatérésem után ne tudnék egy jó évet összehozni.

Melyik haverodat a legjobb megnézni deszkázni manapság?
Paul Rodriguez és Chris Cole legnagyobb rajongói közé tartozom 🙂 Jó, hogy ilyen deszkások lehetnek a példaképeim, az elszántságuk és kemény munkájuk nagyon tud inspirálni engem.

Amikor barátokról beszélsz, és arról, hogy egymás rajongói vagytok, hogy éled meg, hogy a deszkás közösségben a gyűlölködés is felütötte a fejét? Rengeteg ember szeret téged, másfelől egy csomó ember utál. Mi lehet, ami ilyen megosztó, a korán jött siker, a TV-szereplés, vagy micsoda?
Amit mondasz igaz, de az okát én sem tudom. Ha valami fasza dolgot csinálsz, de bizonyos emberek nem gondolják, hogy az, akkor nagyon hamar azt hallod, hogy b**dmeg, b**dmeg magad és különben is szarul deszkázol… És legtöbbször semmi értelme, annak amit mondanak. Vannak, akik egyszerűen csak utálnak. Ami a TV show-t illeti, annak vége, és szerintem az emberek egyszerűen el fogják felejteni. Az utálkozók sok okot tudnak találni, vagy csak azért utálnak, mert a haverja azt mondta, hogy tegyen így. Erről nem tehetek, én csak egy gördeszkás vagyok…

Azt senki sem vitathatja viszont, hogy az alapítványodon és más jótékonysági szervezeteken keresztül sok jó dolgot támogatsz.
Az a vicces, hogy néha még ezekért is kapok a fejemre, ami számomra teljesen hihetetlen. Az ilyen embereknek tényleg nincs rendben valami a fejében… Azért csinálom, mert úgy érzem, hogy segítenem kell gyerekeken vagy sérült sportolókon, és örülök hogy részt vehetek ilyen projektekben. Felelősséget érzek, hogy visszaadjak abból a sok jóból, amit kaptam az élettől, ahelyett, hogy csak ülnék a fenekemen.

 

Ha szívesen értesülnél az elsők között, ha új cikk jelenik meg a sneakerbox.hu-n, legyél te is barátunk a Facebookon vagy csatlakozz iwiw klubunkhoz (A linkre kattintás előtt be kell jelentkezzned az iwiw-re)!

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×