Vans Classics 2012 tavasz-nyár

Különleges ez a szezon, mert bár évek óta töretlenül nőtt a Vans Classics népszerűsége, most érett meg igazán a dolog, és ez nagyon jól mérhető a hazánkban is kapható modellek számán. Becsempésztünk már Classics cipőket a női és a férfi Vans cipőszemlékbe is, de most itt van a többi modell, amiről eddig még nem olvashattatok. A klasszikus Authentic-Era-Old Skool triumvirátus és új modellek, gofritalpak és Off the Wall címkék minden mennyiségben = jó szemezgetést a klasszikusok közül a Tovább után!

Vans Classics 2012 tavasz-nyár

Vans Classics 2012 tavasz-nyár

Authentic

Az csúnya lenne, ha az Authentic-t bárkinek is be kéne mutatni itt, nézzük az idei felhozatal színeit. Igen kényeztető választékot kaptunk az alapszínekből: feketéből két fajta érkezett, egy talpig fekete (black/black) és egy fehér talpú (black) is; ugyanez a helyzet a fehérrel, a true white a hófehér, míg a white egy tört fehér Authentic-t takar, kék csíkkal a foxing tape-n. A színesebb alapokból red és navy is elérhető, valamint egy szürke-fekete kombináció (pewter/black).

Authentic "alapok"

Authentic „alapok”

A másik hangsúlyos vonal az öltönyös-szürkés Authentic-eké. A Grindle mini-kollekciót egy fekete és egy szürkéskék modell képviseli (grindle black és grindle dress blues), és találtunk még egy fémszürke, öltönyös-aprókockás szépséget is (suited steel grey/black).

Authentic "suit"

Authentic „suit”

Era

Az elmúlt évek óriási kedvence az Authenticnél egy picivel párnázottabb Era. Belőle sem fogunk hiányt szenvedni idén nyáron, az alapszínek közül itt is érkezett fekete (black), kék (navy), hófehér (true white) és piros (red). Ha valaki neten rendel, akkor jó tudni, hogy az Era navy-je sokkal sötétebb kék az Authentic navy-nél.

Era "alapok"

Era „alapok”

Az Era színesei two-tone és tri-tone verziókban tarolnak. A kettesekből három féle van, a hármasokból kettő…:) A (2tone) dark shadow/black vékony halszálkamintás szürke felsőrésszel készül, e mellett a sarkon van fekete betét; a pewter/black sima vászon és a cipő közepe fekete a szürke orr és sarok között. Ha valami élénkebbre lenne szükség, akkor befért még egy kék-fekete páros is (brilliant blue/black). A hármasoknál a pewter/black/scuba blue hozza a vászon felsőrészt, és a relatív visszafogott színeket remekül feldobják a búvárkék fűzőlukak, sarok és a bélés. A (neoprene) dark shadow/sun orange igazán különleges: szürke, vászon orra van, fekete neoprén a cipő közepe és mindezt narancssárga bélés, csík és saroktűzés egészíti ki.

Era "tones"

Era „tones”

Old Skool

Négy klasszikusnak mondható színben kapható idén nyáron az Old Skool. A fekete (black) mellett három two-tone is helyett kapott a kínálatban. A tengerészkék (navy) is igazából az, bár a neve egyszínűre utal, de valójában fekete-kék kombináció. E mellett a fekete/szürke (black/pewter) és a piros/fekete (high risk red/black) lelhető fel a hazai boltokban.

Old Skool

Old Skool

Madero, Zapato del Barco

Nem csak a nevekben fedezhető fel hasonlóság, mind a két modell egy elegánsabb, érettebb vonalat képvisel a Classics-n belül. A Madero mintha az OTW kollekcióból csöppent volna ide, semmi feleslges sallang, enyhén szövött hatású, kék vászon felsőrésze és bézs talpa van.

A Zapato del Barco nem ismeretlen itthon, de azért régen nem láttuk, főleg nem ilyen szép ruhában:) A klasszikus vitorlás cipő idén két színben (cloudburst és dress blues), bőr betétekkel kapható.

Zapato del Barco, Madero

Zapato del Barco, Madero

A Classics cipőket keresd a Vans boltokban, webshopokban, az Office Shoesban és a Players Roomban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×