Vans Girls 2012 tavasz…

…avagy cipőből sosem elég és nem kell megtanulni nemet mondani:) Erre a legjobb példa a Vans 2012 tavasz-nyári női kollekciója, amelyből most az itthon is kapható modelleket mutatjuk be. Óriási részt kapott a Classics kollekció a tavaszi kínálatban, aminek nagyon örülünk! Stabilan tartja magát a vékony sziluettű cipők trendje, a kollekcióban dominálnak a Lo Pro cipők, és az egész kollekcióra jellemző, hogy ezen belül az anyagokkal, a mintákkal és a színekkel játszanak. Nem is akárhogyan. A tovább után nézd meg az itthon is beszerezhető modelleket!

Vans Girls 2012 tavaszi kollekció

Vans Girls 2012 tavaszi kollekció

Színek

Vans Classics vonalból elsőnek a Neon kollekciónak örülhetünk, ebbe három cipő tartozik. Az eredeti Authentic a legvisszafogottabb, a (neon) black/pink/yellow színt a fekete vászon felsőrészen neon sárga és rózsaszín tűzések-varrások dobják fel. A Neon kollekció két Authentic Lo Pro-ja (lo pro, azaz lo profile, vékonyabb az eredeti verziónál) feltűnő neon rózsaszín – (neon) black/pink – és sárga – (neon) black/yellow– színben pompázik egy kis feketével kiegészítve. Utóbbiakat semleges színekkel javasoljuk párosítani 🙂

Neon Pack - az Authentic és a két Lo Pro

Neon Pack – az Authentic és a két Lo Pro

Az pasztellek és a korallok gyakorlatilag megkerülhetetlenek ebben a szezonban, nem is próbáljuk megkerülni 🙂 Két pasztell Authentic keresi a gazdáit, egy világos zöld (gossamer green/true white) és egy világos kék (blue bell/true white). Korallból pedig két árnyalatot is kaptunk! A Cedar, bár nem a Classics, hanem a Girls Lifestyle kollekció része, hasonlóan vékony sziluettel, és vászon felsőrésszel készül, de a talpa más kialakítású, és nagyon kényelmes kis cipő. Az Authentic Lo Pro egy árnyalatnyit rózsaszínebb (hot coral/true white), míg a Cedar egy picit narancsosabb (sailboat) coral színben kapható.

Pasztell Authenticek és a korall Authentic Lo Pro & Cedar

Pasztell Authenticek és a korall Authentic Lo Pro & Cedar

Anyagok

A picit fentebb említett Cedar-ból egy sötétkék vászon alapra hímzett százszorszépekkel tarkított verziót is magunkénak tudhatunk,  (daisies) navy a hivatalos színe. Authenticből egy sötétebb kék árnyalatú denim modell érkezett – (denim) dark blue/true white – piros részletekkel, fehér talppal és fűzővel. Az Authentic Lo Pro két cipővel képviselteti magát ebben a vonalban is.  A laza, vízparti stílus kedvelői pedig a fehér alapon kék, szövött csíkos (woven stripe) blue/true white -ot keresgéljék a polcokon, a (glitter weave) blue pedig egy jól variálható, egyszínű modell.

Material Stories

Material Stories

Ha nem Authentic, akkor ugye Era, a Distressed packről már olvashattatok. És ebben a szezonban újdonság is kerül a hazai boltokba, a Lo Pro Era, azaz LPE.  A klasszikus fehér mellett (true white/true white), a hangzatos színű (tri binding) monument kerül a boltokba, ahol a szürke felsőrész mellett egy sötétkék és egy piros csík is van az amúgy fehér foxing tape-n.

LPEs

LPEs

És a legjobb hír az, hogy idén a Classics kollekció itt még közel sem ér véget! Ebbe a cikkbe most beválogattuk a legcsajosabb modelleket, de a folytatást egy későbbi cikkünkben kapjátok meg!

Most pedig pillantsunk rá a többi Vans Girls cipőre:

A Chukka Low, amely minden évben az egyik top női modell, most fekete alapon élénk kék tűzésekkel, és fűzővel kapható – (stitch) black/blue a hivatalos színe. Az egyetlen magas szárú modell, ami nem mellesleg egy újdonság, a Benett. Gyönyörű ez a sötétszürke árnyalat, és jó minőségű a felsőrész anyaga is. Egyre gyakrabban látni a Benetten is lévő hátsó „hurkás” párnázást, de tény, hogy nagyon kényelmes a cipő.

Benett és Chukka Low

Benett és Chukka Low

Végezetül itt egy másik mini-széria, az Anodized Pack, és itt természetesen nem az alumíniumra kell gondolni, hanem két különleges textúrájú cipőre. Egy Tory és egy Devan tartozik a csomagba, a Tory régi favorit, a Devan ezzel szemben újdonság ebben a szezonban. A Tory grey/purple, a Devan black/blue színben kapható!

Anodized Pack - Tory és Devan

Anodized Pack – Tory és Devan

A cipőket megtalálod Vans-es üzletekben , webshopokon és az Office Shoes-ban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×