Vans cipők csajoknak a hideg időre

Nemrég már olvashattatok róla itt a boxon, hogy milyen csajosabb Vans Classics modelleket tudsz beszerezni ezen az őszön. Közben az időjárás most már tényleg bekeményített, és ha fázik a lábad (márpedig télen mi mást csinálna), akkor ebben a szezonban számos meleg opcióból választhatsz a Vans Girls kollekcióból. Andi ajánlója a tovább után!

Itthon is megkapható Vans téli cipők csajoknak

Itthon is megkapható Vans téli cipők csajoknak

Elsőként a Hadley Hiker modellt emelnénk ki, fekete-természetes gumi (black/gum) színben. A Hadley már egy pár szezon óta az egyik legnépszerűbb női Vans modell, főleg a magas szára és vékony sziluettje miatt. A Hiker ezeket kombinálja a meleg anyagokkal (hasított bőr felsőrész, gyapjú bélés) és a túracipőkről átvett fűzőkkel és fűzőlyukakkal, a nyelvén vintage Vans címkével. Ezt a cipőt 16 990 Ft-ért szerezheted be itthon.

Vans Hadley Hiker (fekete-természetes gumi) - ezt itthon is megveheted

Vans Hadley Hiker (fekete-természetes gumi) – ezt itthon is megveheted

A Vans Classics kollekció része a Sk8-Hi D-Lo hasított bőr felsőrésszel és meleg gyapjú béléssel, mindenhez nagyon jól passzoló világosbarna színben (a Vans lark, azaz pacsirta-színnek hívja 🙂 A cipő annak ellenére, hogy bélelt és meleg, szerencsére megmaradt vékonynak, ezért gyakorlatilag mindenhez jól néz ki. Viseld, ahogy egy laza bokacsizmát viselnél. Nagyon jól néznek ki szűk farmerhez, akár visszahajtott szárral; és próbáld ki rövidnadrággal, vastag zoknival is. 15.990 Ft-ért kapható.

Állati: Vans Sk8-Hi D-Lo, pacsirta színben, gyapjú béléssel :)

Állati: Vans Sk8-Hi D-Lo, pacsirta színben, gyapjú béléssel 🙂

A fekete bőr  (black Leather) Corrie Hi különlegessége a töredezett bőr felsőrésze, és a fenti modellekhez hasonlóan gyapjú bélése van. Micro gofri talppal készül, ennek az az előnye, hogy még a híres gofri talpnál is jobban tapad, ez a latyakban jól jön. Ehhez a modellhez az itthoni üzletekben-webshopokban 15 990 Ft-ért juthatsz hozzá.

Vans Corrie Hi fekete töredezett bőr felsőrésszel

Vans Corrie Hi fekete töredezett bőr felsőrésszel

A Marley egy igazi téli telitalálat a Vans-től. A Fur black színváltozat finom fekete hasított bőrből készül, a Quilted grey pedig a szárán steppelt, az orr-részén pedig szintén bőr. Mindkét csizma talpa fordított gofri mintát rejt, emiatt nem csúszik. A belebújás sem jelent szenvedést, egyszerűen csak kicipzárazod hátul, és könnyedén fel- és leveheted. És  persze ezeket a csizmákat bűn lenne nadrág alá rejteni! Mindkét színét 19.990 Ft-ért tudhatod a magadénak.

Vans Marley téli csizmák feketében és steppelt szürkében

Vans Marley téli csizmák feketében és steppelt szürkében

.

A cikkben bemutatott Vans cipőket megtalálod például a speedstore.hu webshopban, a budapesti Speed üzletekben (Mammut II, Westend), a The Lab-ben, a Király utcában és az ország többi Vans cipőt árusító üzletében, van belőlük egy pár. Persze nem mindenütt van mindegyik modell és ha messze esik tőled egy üzlet, érdemes lehet előtte odatelefonálni, vagy dobni rájuk egy mailt, hogy a kiszemelt modell van-e náluk a te méretedben.

×