Vans Classics cipők csajoknak az őszre

Visszatérő sirámunk szokott lenni itt a boxon, hogy a csajok nem aktivizálják magukat és kénytelenek vagyunk fiúként csajcipőkről írni 🙂 Most azonban Andi személyében érkezett a segítség, aki először a Vans Classics idén ősszel itthon is megkapható modelljeiről írt egy cipőszemle cikket, KÖSZÖNJÜK 🙂 Íme tehát Andi ajánlata az őszi Vans klasszik cipőkből, a téli melegebb modellekről hamarosan jön a következő rész 🙂 Csajok, legyen ez a példa ragadós! 😀

Vans női őszi Classics cipők - ezeket mind megkapod itthon is :)

Vans női őszi Classics cipők – ezeket mind megkapod itthon is 🙂

A Sk8-Hi a Vans egyik első modellje volt, 1978 óta nyúzzák, és bár a csajosított verzió sokat váratott magára, látva az eredményt, határozottan azt kell mondanunk, hogy megérte 🙂 A Sk8-Hi D-Lo (ami a deconstructed, lo-profile rövidítése), vékony szárat és talpat jelent.

A dark shadow/true white szín egy sötétszürke vászon cipőt takar, és mivel a szürke stabilan tartja magát a legjobb színek között ebben a szezonban is, jó választás a megszokott fekete helyett. A Sk8-Hi volt az egyik első modell a sidestripe logoval, ezt persze itt is megtartották, annyi változtatással, hogy a női verzióban ez a logo tűzésekkel olvad bele a cipőbe. 13.990 Ft-ért szerezheted be itthoni üzletekben és webshopokban.

Vans Sk8-Hi D-Lo - csajosított Sk8-Hi "mindenhez megy" sötétszürke színben

Vans Sk8-Hi D-Lo – csajosított Sk8-Hi "mindenhez megy" sötétszürke színben

A Neon kollekció részeként két Authentic Lo Pro lesz kapható a magyarországi boltokban, a bevállalós búvárkék-fehér (scuba blue/true white) és kénforrás-fehér (sulphur spring/true white) színekben. Ebben a szigorúan csajos kollekcióban találtok pólót, hátizsákot, zsákot, és kulcstartót is. Ezek a cipők ütnek, ezért legjobban akkor néznek ki, ha semleges színeket veszel fel hozzá, de legalábbis ne legyen mellette a kék, zöld vagy a sárga egy másik árnyalata. Mindkét színváltozatot 12 490 Ft-ért veheted meg Magyarországon.

Vans Authentic Lo Pro a neon kollekcióból

Vans Authentic Lo Pro a neon kollekcióból

Igazi különlegesség a virágmintás, flanel anyagból készült Cedar, Navy színben. Ez nem valószínű, hogy szembejön az utcán Veled, nagyon egyedi darab és összesen 20 pár érkezett belőle. A cipő a trendnek megfelelően vékony és nőies, viszont a legkényelmesebb Vans talpat rejti, ha megfordítod látod, hogy miért. Ebben egy egész nap után sem fog fájni a lábad. 13 990 Ft-ért beszerezhető, persze csak ha elég gyors vagy 🙂

Egy kis virágos külkönlegesség a lombhullató ősz közepette: Vans Cedar Floral Flannel

Egy kis virágos külkönlegesség a lombhullató ősz közepette: Vans Cedar Floral Flannel

Az Era-t valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, az Era Laceless a Classics kollekcióból viszont újdonság a hazai boltokban. Sötétszürke, kevert szálas gyapjúból (ékes angolsággal Black Heathered Fleece) színben érkezett a fűző nélküli, bebújós Era, ami melegebb őszi viselet a vászonnál, azt pedig már feljebb megtárgyaltuk, hogy szürke idén ősszel must-have. 14 990 Ft-ért szerezheted be itthon!

Egy újdonság: belebújós Era cipő, divatos, keverszálas szürke színben

Egy újdonság: belebújós Era cipő, divatos, keverszálas szürke színben

.

A cikkben bemutatott Vans cipőket megtalálod például a speedstore.hu webshopban, a budapesti Speed üzletekben (Mammut II, Westend), a The Lab-ben, a Király utcában és az ország többi Vans cipőt árusító üzletében, van belőlük egy pár. Persze nem mindenütt van mindegyik modell és ha messze esik tőled egy üzlet, érdemes lehet előtte odatelefonálni, vagy dobni rájuk egy mailt, hogy a kiszemelt modell van-e náluk a te méretedben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×