Tavaszi Etnies cipőszemle – srácoknak

Tavaszi deszkás, BMX-es cipőszemle sorozatunkat az Etnies itthon is kapható modelljeivel folytatjuk. Lesz benne néhány ismerős, mint a Number Mid vadítóan új színekkel és figyelemreméltó újdonságok is, például a Malto LS legújabb fourstar collab változata. Leírások, képek a tovább után!

Etnies 2011 tavaszi-nyári cipőszemle srácoknak

Etnies 2011 tavaszi-nyári cipőszemle srácoknak

Első játékosunk a már jól ismert Etnies Number Mid, Aaron Ross BMX-es modellje. A sneakerbox.hu cipőteszt sorozatában tavaly ősszel Ajkay Ádi is betesztelte a súzt és elégedett volt az eredménnyel 🙂 A Number Mid a masszívabb BMX-es cipők közé sorolható, varrott-ragasztott cupsole talppal és a könnyített STI Foam™ Lite 2 talpbetéttel készül, sarka alatt a System G2™ zselépárnácskával. Ez egy baktériumölő és nedvességelvezető Ortholite talpbetét, mely ráadásként újrafelhasznált gumiból készül. A felsőrész a tartósabb és szakadásnak jobban ellenálló wax off/rip stop nubukbőrből készült, a hosszabb élettartamot a rejtett fűzőlyukak és a orr háromszoros átvarrása is segítheti.

Idén tavasszal a tökfekete felsőrész és sárga talp kombó (Black/Yellow) és az érett vérnarancsra emlékeztető Red színekben kapható, 20 990 Ft-ért. Azt a fülest kaptuk, hogy viszik, mint a cukrot, szóval ha megtetszett, akkor ne várj nyárig, hogy megvedd 🙂

Etnies Number Mid: a 2011 tavasszal-nyáron itthon megvehető színek

Etnies Number Mid: a 2011 tavasszal-nyáron itthon megvehető színek

Ha inkább az egyszerűbb vonalvezetésű deszkás cipőket szereted akkor a Taylor LS, Mikey Taylor signature cipője neked való. Az idén tavasszal-nyáron a sötétkék (Dk Navy) színben kapható oldszkúl stílusú cipő vulkanizált gumiból készült talpa a legújabb Sole Technologies fejlesztést, a STI DTTF™ Pro1 talpbetétet rejti. A DTTF a dropped-to-the-floor, azaz a „padlóig süllyesztett” rövidítése, annak a folyamatnak egy újabb szintje, hogy minél jobban érezd a deszkát, de a cipőtalp eközben megfelelő párnázottságot és védelmet is nyújtson. A hasított bőrből készült felsőrész a lehető legegyszerűbb, az orr-rész varrások nélkül készült, hogy ne legyen minek elszakadnia, a nyelv és a boka körüli bélelés pedig az oldszkúl stílusnak megfelelően visszafogott. A Taylor LS-t Magyarországon 15 990 Ft-ért szerezheted be.

Etnies Taylor LS, Mikey Taylor signature cipője sötétkékben

Etnies Taylor LS, Mikey Taylor signature cipője sötétkékben

Sean Malto első signature cipőjéről, a Malto-ról bő egy éve számoltunk be itt a boxon, idén tavasszal a ruhaszponzorával, fourstar márkával közös kollab modellje a fekete-fehér Malto LS lesz kapható itthon, 15 990 Ft-ért. Ahogy a korábbi bemutatóban leírtuk, az Etnies Malto egy letisztult, vulkanizált talpú cipő, de a „sima” Malto-hoz képest változtattak az orron, itt már teljesen egy anyagból készült, így nincs szükség arra a háromszoros átvarrásra. Ahol a korábbi verzió sem, úgy a Malto LS sincs túltömve, mert Sean egy vékony cipőt akart. A Taylor LS-hez hasonlóan a Malto LS is a a STI DTTF™ Pro1 talpbetéttel készült.

Etnies Malto LS x fourstar fekete-fehér

Etnies Malto LS x fourstar fekete-fehér

Az elmúlt év itthon legnépszerűbb Etnies cipőjének, az RVM-nek és az idén tavasszal megjelent új generációs RVM 2-nek nemrég szenteltünk egy külön cikket és nyereményjátékot. A nyertes bicós és deszkás riderek hamarosan már tesztelhetik is zsír új RVM cipőjüket, a tesztek eredményéről május végén-június elején fogunk beszámolni. Az első generációs RVM cipőket Magyarországon ezen a tavaszon-nyáron a fekete/zöld/fehér (Black/Green/White) és a fekete/fekete/ vörös (Black/Black/Red) színben, 19 990 Ft-ért, az RVM 2-t pedig a fekete-kék-fehér (Black/Blue/White) színkombóban tudod itthon megvenni, 20 990 Ft-ért.

Etnies RVM és RVM 2 - ezeket a színeket veheted meg itthon 2011 tavaszán-nyarán

Etnies RVM és RVM 2 – ezeket a színeket veheted meg itthon 2011 tavaszán-nyarán

És hogy a strandszezon se maradjon ki: Etnies papucsba is tolhatod majd a vízparton, a Todos modell két színben fekete-szürkében (Black/Charcoal) és fekete-zöldben (Black/Lime) lesz beszerezhető itthon, 4990 Ft-ért. Erről sok technikai dolgot nem lehet írni: felvesz, klaffog benne és vizes csempén nem szaladgál, mert esés lesz a vége 😀

Etnies Todos papucsok

Etnies Todos papucsok

Az itt bemutatott Etnies cipőket megveheted a budapesti Speed (Mammut, Arena Plaza, Westend), a király utcai The Lab üzletekben, megrendelheted a speedstore.hu webshopból, de érdeklődhetsz az alábbi Etnies cipőket árusító üzletekben is, hogy nekik van-e a kiszemelt modell 🙂

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×