Nyerj Etnies RVM cipőt!

A népszerű Etnies RVM idén tavasszal is visszatért Magyarországra, és magával hozta fiatalabb tesóját az RVM 2-t is. Legfrissebb nyereményjátékunkban ismét cipőtesztelőket keresünk, rögtön kettőt is: a MOFO szíves felajánlása nyomán egy szerencsés deszkás és egy mázlista BMX-es arc csapathatja majd új Etnies RVM cipőjében, és mondhatja el nekünk, hogy miért is olyan kelendő ez a súz. Minden, amit az RVM-ről és az RVM 2-ről tudni érdemes és jelentkezés a nyereményjátékba a tovább után!

Etnies RVM nyereményjáték: Regelj, drukkolj, nyerj, tesztelj :)

Etnies RVM nyereményjáték: Regelj, drukkolj, nyerj, tesztelj 🙂

Az Etnies RVM volt a tavalyi ősz kedvenc Etnies modellje, a Speed üzletekben mesélték, hogy elég gyorsan lefosztották a készleteket 🙂 Nekem is van egy ilyen cipőm, és nagyon szeretem: könnyű, jó a tartása és olyan kényelmes, mintha valami vízágyon járna az ember 🙂

A „sima” RVM és az RVM 2 is közepes szármagasságú cipő (A cipő teljes neve Rap Vulc, az M pedig a Mid rövidítése), a felsőrészük kinézetre némileg különbözik, de nagyjából ugyanazt a védelmet és tartást adja, az orr-részen ott a háromszoros átvarrás, az alsó fűzőlyukaknál megoldhatod a rejtett fűzést. Ami különbség, hogy a kettes verzióban a mostani trendeket követve egy kicsit mintha visszavettek volna sarok körüli béleléséből.

Az első generációs RVM cipőhöz Magyarországon ezen a tavaszon-nyáron a fekete/zöld/fehér (Black/Green/White) és a fekete/fekete/vörös (Black/Black/Red) színben, 19 990 Ft-ért juthatsz hozzá.

Etnies RVM: a most tavasszal-nyáron itthon is kapható színek

Etnies RVM: a most tavasszal-nyáron itthon is kapható színek

A talpban már több a különbség a két RVM generáció között – a deszkás cipőknél sztenderdnek tekinthető 400 NBS kopásállóságú vulkanizált gumitalp és az EVA középtalp ugyanaz, de több különbség is akad:

Az RVM a könnyített STI Foam™ Lite 2 talpbetéttel készül, a sarok alatt a System G2™ zselépárnácskával. Ez egy baktériumölő és nedvességelvezető Ortholite talpbetét, ami ráadásul újrafelhasznált gumiból készül. A talpfelület a már jól ismert halszálka mintázatú.

Az RVM 2-be a vadiúj STI DTTF™ Pro 2 talpbetét került. A DTTF a dropped-to-the-floor, azaz a „padlóig süllyesztett” rövidítése, annak a törekvésnek egy újabb állomása, hogy minél jobban érezd a deszkát vagy a pedált, de közben megfelelő párnázottságot és védelmet is nyújtson a cipőtalp. A Pro 2 azt jelenti, hogy ebbe is belepakolták a System G2™ zselépárnácskát. A talpmintázaton is változtattak, most macisajt-mintás lett 😀

Az RVM 2-t a 2011 tavaszi-nyári szezonban a fekete-kék-fehér (Black/Blue/White) színkombóban tudod itthon megvenni, 20 990 Ft-ért.

Etnies RVM 2 (fekete-kék-fehér) a macisajt talpmintával

Etnies RVM 2 (fekete-kék-fehér) a macisajt talpmintával

RVM:
Vulcanized construction
Lower hidden lace loops
Triple-stitched toe cap
Padded tongue and collar
System G2™ inserted into heel
STI Foam™ Lite 2 footbed
400 NBS rubber outsole
RVM 2:
Classic etnies styling
Vulcanized-dropped-to-the floor construction
Thinly padded tongue and mid top collar for support
STI DTTF™ Pro 2 footbed with System G2™
400 NBS rubber outsole

2 RVM = 1 deszkás + 1 BMXes cipőtesztelő

Mivel az Etnies RVM a deszkások és bicósok körében is népszerű, ezért megegyeztünk a MOFO csapatával, hogy nem egy, hanem egyenesen két cipőt sorsolunk most ki tesztelésre – egyet a BMX-esek, egyet pedig deszkások között, így a végén két- és négykerekes „szakvéleményünk” is lesz, hogy milyen csapatni ebben a súzban.

Ahogy az eddigi cipőtesztes nyereményjátékainkban kérjük, hogy csak olyanok jelentkezzenek, akik már eljutottak arra a szintre, hogy valóban tudnak mutatni valamit, és nem csak most kóstolgatják a deszkát vagy a bicót. Ha megugrod a szintet, hogy a többi rider adhat a véleményedre, akkor bekerülsz a sorsolásba és onnan már csak a szerencse dönt 🙂 A jelentkezésnél megadhatod, hogy a sima RVM-et vagy az új RVM 2-t tesztelnéd inkább.

…és egy Etnies meglepi csomag a lelkesebb krúnak

És hogy még tovább cukrozzuk a dolgot, egy kis „versenyt” hirdetünk a deszkás és BMX-es riderek között: a játék végén megszámoljuk, hogy hány deszkás és hány biciklis jelentkezett összesen. Ha bicós jelentkezőből lesz több, akkor közöttük, ha deszkásból, akkor pedig őközöttük sorsolunk ki egy Etnies meglepicsomagot. Szóval, ha végeztél a jelentkezéssel, szólj a barátaidnak is! 😉 A játék alatt igyekszünk minden nap friss infót feltenni, hogy hányan regisztráltak a két „csapatba”, de hogy kicsit izgibb legyen a dolog, azt nem írjuk oda, hogy melyik krú vezet 😛 Az majd a legvégén kiderül 😉

A jelentkezési időszak 2011. március 29. és április 10. között volt és véget ért.
A nyerteseket 2011. április 16.-án kisorsoltuk:
RVM cipőt nyert a BMX-esektől Kaldenekker Máté, Kecskemétről és a deszkásoktól Pusztai Marci, Balassagyarmatról.
Az Etnies meglepetéscsomagot Tóth Szilárd nyerte Zalaegerszegről.

Játékszabályzat és egyéb tudnivalók:

A nyeremények: egy-egy pár Etnies RVM cipő, a kiválasztott méretben, illetve egy Etnies meglepetés csomag.

Egy személy csak egyszer jelentkezhet, a többszöri jelentkezéseket töröljük! Két deszkás és két BMX-es tartaléknyertest is kisorsolunk, akik (kihúzási sorrendben) akkor válhatnak jogosulttá a nyereményre, ha a sorban előttük lévő(k) valamilyen oknál fogva nem felel(nek) meg az előzetesen közölt feltételeknek, vagy nem érjük el őket a regisztrációnál megadott e-mail címen. Az Etnies meglepetéscsomaghoz is húzunk két tartaléknyertest.

Megadott adataidat bizalmasan kezeljük és nem spammelünk! Adatkezelési irányelveinket itt megnézheted.

Ha sok lenne ez így egyszerre, és bármilyen kérdésed lenne, kérdezz nyugodtan: sneakerbox.hu@gmail.com.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×