Válogatás az itthoni 2010 tavaszi Etnies cipőkből

A múltkori külföldi válogatásunk után most a 2010 tavaszán-nyarán itthon is megkapható Etnies fiú cipőkből csináltunk egy csekkolást, nézzetek rá a tovább után!

2010 tavaszi/nyári itthon is kapható Etnies cipők

2010 tavaszi/nyári itthon is kapható Etnies cipők

Az Etnies Twitch 2 cipőt a márka freestlye motocross csapatából Jeremy „Twitch” Stenberg tervezte. Mivel Twitch a motorozás mellett szívesen deszkázgat is, ezért feltehetőleg deszkázhatóság szempontjából is helyén vannak a dolgok. A talp cupsole, azaz réteges szerkezeztű és varrott, EVA középtalppal és továbbfejlesztett, nehezebben kitaposható stiFoam 2 talpbetéttel. A talp külső része 400 NBS kopásállóságú gumiból készült, ez a „400 NBS” a legmagasabb érték, amit gumi elérhet anélkül, hogy törne, vagy csökkenne a rugalmassága. Emellett a Twitch 2 jól is néz ki, a fehér bőr felsőrészt ízlésesen egészíti ki a fekete perforált bőr elemek, az első fűzőre felhúzható fém „Twitch” felirat tovább pofásítja az összképet. Itthon egy hajszállal 20.000 Ft alatt kaphatod meg a fehér/fekete/fehér (white/black/white) színben.

Etnies Twitch 2 (fehér/fekete/fehér)

Etnies Twitch 2 (fehér/fekete/fehér)

 

Jeremy „Twitch” Stenberg kaliforniai pro FMX rider, tagja a kemény arcokat gyűjtő Metal Mulisha teamnek is. Lassan belép a harmadik X-be és felesége mellett most már kislánya és Chula nevű francia bulldogja is izgulhat érte, amikor Yamaha motorján beadja stílusos trükkjeit. Twitch már 2 éves kora óta motorozik (ekkor még a papája háta mögött ült), de 16 évesen már pro lett. „Twitch” beceneve onnan származik, hogy gyerekkorában tourett-szindrómát állapítottak meg nála (a twitch rángatózást jelent magyarul), de amilyen kis zsivány volt, még ebből is sok viccet csinált kiskorában (kicsit emlékeztet arra, mikor Cartmen a South Parkban úgy tesz, mintha tourett-es lenne…)

Twitch wallride egy Transworld Motocross hirdetésben (forrás: etnies.com)

Mostanság Twitch kiadott egy videót, nyert egy ezüstöt a 2009-es X-Games-en, és egy Metal Mulisha filmbe is készülnek vele rész, melyet 2010 karácsonya környékén terveznek bemutatni, a friss híreket róla megnézheted az Etnies blogján.

 

Az Etnies Alpha cipők nem tudnak ilyen neves körösztapát felvonultatni, de egy abszolút bevált, bármikor hordható, kényelmes „alap” cipők, a színek idén is jól sikerültek. Az StiFoam 2 talpbetét és a külső NBS 400 kopásállóságú talp itt is megvan, a modell abban egyedi, hogy az Etnies logo perforálva van a cipőben. Itthon 17.990 Ft-ért fehér/zöld (white/green) és tengerészkék/kék/fehér (navy/blue/white) színben (bár ahogy én nézem az egyik kék inkább fekete 🙂 kaphatod meg.

Etnies Alpha - a két 2010 tavaszi itthon is kapható szín

Etnies Alpha – a két 2010 tavaszi itthon is kapható szín

 

Az Etnies Czar 2 azért került bele ebbe a válogatásba, mert szerintem ez hasonlít a legjobban a megboldogult Etnies Arto cipőre (és szintén megboldogult utódjával a Team 1-re), amik nekem mindig is az egyik kedvencem voltak (és ahogy fórumokban láttam, meg ismerősökkel beszéltem, nem vagyok ezzel egyedül 🙂 A Czar 2 tudása nagyjából megegyezik az Alphaéval, és itt látható szürke/fekete/narancs (grey/black/orange) színen kívül még fehér/fehér/feketében (white/white/black) is kapható lesz itthoni üzletekben és webshopokban, 19.000 Ft környékén.

Etnies Czar 2 (szürke/fekete/narancs)

Etnies Czar 2 (szürke/fekete/narancs)

 

Az Etnies RVM cipőkről részletesen már írtunk a korábbi külföldi Etnies szemlénkben. A közepes szárú RVM-emek legfontosabb tulajdonságai: a talp vulkanizált, egy System G2 zselépárna van a sarok alatt, a felsőrész orr-része háromszorosan van átvarrva. Most az is kiderült, hogy itthon fekete/szürke/kék (black/grey/blue) és a zöld/kék (green/blue) cipő lesz kapható, 19.000 Ft környékén.

Két itthon is kapható Etnies RVM 2010 tavasz/nyár

Két itthon is kapható Etnies RVM 2010 tavasz/nyár

 

Az Etnies Sheckler 4-ről már többször is olvashattatok nálunk, a jó hír, hogy itthon is kapható lesz, a fekete/piros/fehér (black/red/white) színben, kicsivel 20.000 Ft alatt. Ha kíváncsi vagy mit tud a cipő, akkor olvasd el a külön neki szentelt korábbi írásunkat!

Etnies Sheckler 4: a fekete/piros/fehér szín itthon is kapható

Etnies Sheckler 4: a fekete/piros/fehér szín itthon is kapható

 

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×