A True to Sole MEGBÍZHATÓ

A True to Sole megkapta a sneakerbox.hu > MEGBÍZHATÓ < pecsétjét. Alaposan megismertük és megbízhatónak találtuk a TTS-t: nyugodtan rendelj és vásárolj innen, részletek a tovább után!

True to Sole vélemény: megbízható!

Budapesti üzletüket és webshopjukat a kezdetek óta személyesen ismerjük, sőt együtt is dolgozunk a True to Sole csapatával. Emiatt közvetlen információink vannak a sneakerek beszerzéséről. Európai és tengerentúli, csak kipróbált és megbízható eladóktól vásárolnak cipőket, ezeket az információkat a webshop „Eredetiség” menüpontjában részletesen is leírják. Az eladott cipőkre a nagy marketplace-ekhez hasonlóan (StockX, GOAT) eredetiséget igazoló taget tesznek, melynek neve „True to Sole Authenticity Tag”.

A True to Sole megbízható webshop

Az üzlet és webshop mögött a True to Sole Kft., egy Magyarországon bejegyzett és adózó vállalkozás áll. Nemcsak belvárosi (1052 Budapest, Régi posta utca 5.) üzletükben találhatók meg, de a support@truetosole.hu ügyfélszolgálati e-mail címen és két telefonszámon (+36308204765 és +3617004022) is elérhetők.

A truetosole.hu webshop részletes leírást tartalmaz a sneakerekről, színállásokról és méretekről, mérettáblázatok segítik a választást, jó minőségű termékképek vannak minden termékről. A feltüntetett árak követik a resell világpiaci árakat. Az időszakos akciók feltételeit megfelelően feltüntetik.

True to Sole vélemény: megbízható!

A bolti vásárlás során nyugtát kapsz, ha kérsz, akkor számlát. A webshopos rendelésnél minden esetben e-számlát küldenek. A fogyasztókat megillető jogok (elállás, méretcsere, jótállás és szavatosság, köznapi nevükön „garancia”) a weboldalon könnyen megtalálhatók és közérthetően vannak leírva.

A rendeléseket hetente többször küldik ki, a budapesti üzlet készletén lévő sneakereket néhány munkanap alatt megkapod, azokra kell többet (akár 14 munkanapot) várni, ami valamelyik külföldi raktár készletéről érkezik. Ez utóbbira egy-két esettől eltekintve ritkán van példa.

Instagramjukra rendszeresen kerül ki jó minőségű és érdekes tartalom, évente többször szoktak nagy giveaway-eket csinálni.

A TruetoSole vásárlói visszajelzéseit a Google és a Trustpilot rendszerében is megtalálod!

True to Sole Budapest (1052 Bp. Régi posta utca 5.)

Mi a sneakerbox.hu > MEGBÍZHATÓ < pecsétje?

Ezzel szeretnénk segíteni neked, hogy felismerd hol tudsz garantáltan eredeti cipőt vásárolni. Mielőtt egy üzlet/webshop/seller megkapja a pecsétet, alaposan utánanézünk, így ha látod valahol a pecsétünket, mely az üzletet/sellert bemutató sneakerboxos cikkre visz, akkor biztos lehetsz benne, hogy megbízható a forrás!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • Szabolcsi Zoltán szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Üdv. Úgy tűnik,hogy ezek szerint nekem nem volt szerencsém a céggel. A weboldalon készleten jelezte a keresett cipőt. Bementünk a gépük szerint is kellett volna lennie. Ezek után megrendeltem a webshopból. A 14 munkanap eltelt a cipő sehol. Ha a jövő héten sem történik semmi vissza kérem a pénzem és soha többet nem rendelek innen
×