A PlayStation és a Nike kollab következő generációja: PG 5 x PS5

Nagyon sok idő telt el azóta, hogy Paul George és a PlayStation utoljára közösen dolgoztak egy új cipői kiadásán, de ez várhatóan hamarosan megváltozik. A @Laceuphk által kiszivárogtatott legújabb képeknek köszönhetően, várhatóan két új Nike PG 5 színt mutatnak majd be, amelyeket a játékóriás új PlayStation 5 konzolja ihletett. Ha szeretnél többet megtudni a PG 5 x PlayStation kollabról, akkor kattints a továbbra.

Én személy szerint nagyon vártam már, hogy a Nike és a konzol gyártó összeálljanak, mivel imádtam a korábbi PG modelleket is főleg a PG 2 PlayStationt, ami szerintem azóta is a legszebb a közös modellekből. Most 3 fő generációt kihagyva (mivel a PG 2.5-el volt kollab, de az inkább egy köztes változat, nem a fő modell vonal) visszatér a két gyártó a közös munkához és mi lenne erre alkalmasabb, mint a nemrég megjelent PlayStation 5, aminek a száma a legújabb Paul George neve által fémjelzett sorozatszámával is megegyezik.

Nike Paul George x Playstation

Nike Paul George x Playstation

Kinézet

A két pár surranó kontrasztos fehér és kék alapú színsémákkal büszkélkedhet, melyen megtalálhatóak a konzol gombjainak lenyomatai a felső fedőlapra pecsételve. A nyelven megjelenik a társmárka, valamint a sarok részen a fülre nyomtatott PS5 márkajelzés. A két iteráció megjelenését fehér középtalp és kék áttetsző külső talp jellemzi. Sajnos pontosabb képek a fehér variánsról még nem láttak napvilágot, de a kékebb változatban addig is gyönyörködhetünk.

Nike Paul George x Playstation

Nike Paul George x Playstation

Megjelenés és ár

A PlayStation 5 x PG 5 megjelenési dátumát még nem erősítette meg a Nike, de az előzetes pletykák szerint mindkét pár valamikor májusban érkezik. Pontos árról sem tudunk még nyilatkozni, viszont várhatóan limitált darabaszámban fogják értékesíteni. Így beszerezni nehéz lesz és rendkívül magas resell árakkal lehet majd számolni, ha valakinek nem sikerült első körben beszereznie.

Nike Paul George x Playstation

Nike Paul George x Playstation

Vélemény

Maga a PG 5 nekem nem tetszik, szerintem a PG 2 volt a legszebb George cipői közül és azóta csak valami nagyon fura irányba megy el mindegyik verzió. Azonban ez a kékes, tipikus PS elemekkel felpimpelt modell nagyon szemrevaló. Nem mellesleg, ezen látszik, hogy ezen azért többet agyaltak, mint magán az alap cipő megtervezésének ötletén. Kíváncsian várom a megjelenést és a több fotót, főleg a fehér változatról.

Nike Paul George x Playstation

Nike Paul George x Playstation

Kép- és hírforrásunk a SoleCollector volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • quorionex.top szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, wonderful blog structure! How long have you been running a blog for? you make running a blog look easy. The whole glance of your web site is wonderful, as smartly as the content material! You can see similar here ecommerce
×