Merj te is Insta modell lenni: A Nagy Stylecheck

Ha unod már a Yeezyt és a halálig hypeolt unalmas szetteket, jó helyen jársz. Ugyanis elhoztam nektek néhány „Instagram modell”-t, akik öltözködésében megvan a kreativitás és a merészség egyaránt. És legfontosabb, hogy nem az elvárásoknak és a Kanye által diktált mókuskeréknek öltözködnek: saját maguknak. Emellett, ha lecsekkoljátok az oldalukat, biztos találtok olyan képeket, melyekből tudtok inspirálódni és kicsit feldobni az outfitjeiteket. Ez a cikk folyamatosan bővülni fog, érdemes lesz időnként rálesni;) Maradj velem, a végtelenbe és TOVÁBB!

Insta fame

Mindenek előtt, mintegy ráhangolódás céljával beszélnék az insta fame-ről. Számtalan módja van, hogy felturbózd a követőid számát. Lehet ez kamu, integrált követők vásárlásával (Kasza Tibi stílusa, nem ajánlom). Ha egy ismert személyiség vagy, nem feltétlen kell gyötrődnöd a számokon, jobb esetben jönnek maguktól. És most jön a lényeg, hogy át is vezessem a fonalat az outfitek irányába: Légy kreatív! Igen tudom, hogy ez nagyon sok csőnadrágos YEEZY 350-fantól messze áll, de szerintem ez már lejárt. Félreértés ne essék… nagyon ritka esetekben mutat valahogy, de már átlagos. Be is bizonyítom nektek pár, elsőre talán különc személy, ha úgy tetszik „Instagram modell”, fitjei segítségével:D

byekamee
freddycoomes
pukes
zacarrive
wannagotopariss
jigeumyeogi
callummullin
sashadidntwakeup
mysteryuhh

byekamee– skiny power

Első versenyzőnk byekamee, aki állítása szerint egy „freelance model”, azaz nincs leszerződve sehova, saját kútfőből dobja össze az outfiteket. Profiljára 2016 nyarától mostanáig 8400 követőt sikerült összehozni, ami azért nem egy rossz arány egyedül. A francia instagrammer nagyon sokszínűen öltözködik: legyen szó bő, színes, mintázott farmerről vagy kezeslábasról. Cuccai főként designer, illetve egy-két custom kiegészítőből állnak. De bátran hordja a neon, oversized darabokat is. Szerintem nagyon feldobja képeit a „helyesen megválasztott” háttér, megy a pacsi!

Strong one

Strong one

freddycoomes– rock ‘n roll

Freddy talán mindközül a legkiemelkedőbb „instagram modell”, hiszen rápillantva egyből visszaugrunk az időben a jailhouse rock idejébe. Amikor meglett az első retro darabja egyből beleszeretett a retro stílusba. Természetesen nem csak másolja az akkori trendeket, hanem beleviszi saját elképzeléseit is. Ha kell felturbózza egy-két klasszikus sneakerrel vagy sapkával. Természetesen nem mindig csak a trapézt rockolja, láthatjuk olykor melegítőben, munkásnaciban is. Jelenleg 33k követője van, ami 2014-től kezdve nem kis ugrás…hát igen…légy kreatív!

wanna go for a ride?

wanna go for a ride?

_pukes_ – England is mi city

Lucas Wright egy angol modell, aki igazándiból valamelyest hasonlít Sashadidntwakeup-ra, de mégsem annyira „puritán”. Habár pár hasonlóság megfigyelhető, mint a végtelen mennyiségű tetkó és cigaretta. Lucas fotóin olykor egyenruhás gimnazista, olykor egy „utcagyerek”, de akár lehet szó negyvenes családapáról is. Ruhái főként nevesebb designer márkák darabjaiból áll: Gosha, Prada stb… Azonban számos klasszkius sport márka is megvillan olykor: Slazenger, Reebok stb…
2018 óta 60k követőt tudhat jelenleg magáének, hajrá-hajrá!

még orosznak is elmegy

még orosznak is elmegy

zacarrive– légy sokszínű

Zac nagyon egyedülálló stílussal rendelkezik. A szivárványt szorozd meg kettővel és még akkor sem kaptad meg az összes színt, amit magára ölt. Nem csak ruhában… hajszín, köröm, giccsek, játékok stb… A svéd modell képeit saját magának szerkeszti, rengeteg custom darabot használ, ezek kiváltképp páratlan megjelenést biztosítanak neki. Sztorikban mesélt már magáról többször is: saját magának öltözködik, élvezi párosítani a ruhadarabokat, kicsit elrugaszkodni a földtől. Talán most éli gyerekkorát, de kreat Jelenleg majdnem 100k követője van, azt hiszem egy darabig ez a szám csak növekedni fog.

Egy gyerek veszett el benne

Egy gyerek veszett el benne

wannagotopariss

Polgári nevén Christoffer la Cour, szintén egy modell, ráadásul egy ügynökségnél van Zac-vel, _pukes_-val, valamint Callum-mal (róla később). Stílusa neki is valamelyest retro, sokszor oversized, baggy cuccokban nyomul. Legtöbbször designer darabokban van, pl.: Dior, Balenciaga, Ader error stb. Egy modell srác, akinek nagyon jól áll a stílus, amivel „felruházták”, emellett roppant jól passzolnak hozzá ezek a félig deszkás darabok. Szerintem nagyon kreatívan választja meg a kiegészítőket, háttereket fotóihoz. Nagyon jó ötleteket lehet meríteni az outfitjeiből, csekkoljátok mindenképp;) Oldala szintén halad neki is panasz nélkül, mivel jelenleg 126k követőt tudhat magáénak.

Az ikonikus windows háttér

Az ikonikus windows háttér

jigeumyeogi– a keleti divatguru

A következő személy nem más, mint Wooram Kim, aki szintén egy freelance model. Saját magának öltözködik, mindig tud valami újat mutatni. Hol DHL-es kocsival, hol pedig Netflixes monitorokkal pózol, képei ezért is vonzanak annyi like-ot, amennyit. Mindig talál valamit, amivel felrobbantja oldalát. Ha aktívan követtek outfites oldalakat, nagyon sokszor feltűnik. Ő egy igazi „HáLyBíSzT”.  Alig két év alatt feltornázta magát meglehetősen, hisz jelenleg kereken 100k követővel rendelkezik. U.i.: Úgy látszik a dohányzás növeli a likeok számát, DE ti ne tegyétek!

Lányok beengednétek, így járvány idején?

Lányok beengednétek, így járvány idején?

callummullin– „szintén zenész”

Jogos lehet a kérdés, hogy mégis mi a frászt jelent a „szintén zenész” kifejezés. Jelen esetben a foglalkozását takarja, hisz Callum is ugyanott modell, mint a fent említett személyek közül páran. Egyediségből itt sem szenvedünk hiányt. A srác ruhatára tényleg majd oly’ sokszínű, magam szókincse:D Viccet félretéve a retro-tól kezdve az Balenciagán át az Axel Arigato-ig mindent hord. Nagyon jól „játszik” a színekkel és a beállításokkal. Főleg egyébként bő, nagy cuccokat hord, amik hibátlanul fittelnek neki, legyen szó bársonyról vagy flanelről. Oldala neki is vonzza a követőket és a kedvelőket, mivel jelenleg 122k follower-nél áll a mutató.

Callum és Lucas menetre készen

Callum és Lucas menetre készen

sashadidntwakeup– „A nyomorból a kifutóra”

Hogy Sasha ki is valójában, arról bővebben olvashattok a róla készült korábbi cikkemben. Fiatalabb évei nem voltak túl kecsegtetőek, ezeket a drogproblémái csak tetéztek, melyek mellékhatásaitól még ma is szenved. Ezekről azonban bátran posztol most már oldalán. Ő nem feltétlen egy klasszikus „Instagram modell”, hisz láthattuk a catwalk-on többször is. A stílusa az egyszerűségében rejlik, mert ha egy YEEZY-csőnadrág stílusnak számít, akkor ez egyenesen mestermű. Nem véletlen kérik fel kifutóra fashion week-eken és még sorolhatnám. Továbbra is előszeretettel hordja a melegítő szetteket, azonban egyre többször látni elegánsan is. Oldala hatalmas ütemben fejlődik, jelenleg 770k követővel rendelkezik, ami a róla készült cikk idején még „csak” 634k volt. Természetesen a dohányzásról még nem sikerült leszoknia 🙂

Nem csak tracksuit van a szekrényben

Nem csak tracksuit van a szekrényben

mysteryuhh– handmade in Poland

Nem kell messzire mennetek, hogy egy esetleges találkát (természetesen a vakcina után!) lebonyolítsatok emberünkkel, hisz Lengyelország nem egy Makó-Jeruzsálem. Komolyra fordítva a szót elhoztam nektek egy újabb láncdohányost, aki szintén konyít valamennyit a divathoz. Nem is kicsit, hiszen saját brandje van, ahol saját készítésű ruháit, kiegészítőit lehet megvásárolni. Szerintem nagyon kreatív és egyedi cuccokat csinál, nem gondolnám, hogy minden sarkon szembe fog jönni veled, mint egy „egyedi” Yeezy 🙂 Ruhatárában azért akad egy pár designer cucc, lásd: Balenciaga, vetements, Burberry… Aki esetleg követi a fuckyourhype nevű oldalt, ott többször is láthatta az úriembert. Egy kicsit a „trash” kategóriába sorolnám  stílusát, de legalább van mögötte elképzelés és „bátorság”. Jelen pillanatban a követési mutatója túl van a 100k-n.

handmade kötött pulcsi

handmade kötött pulcsi

hegedsboti

Az átlaggal ellentétben, minden reggel boldogan megyek iskolába, hisz belebújhatok kedvenc lépőim egyikébe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×