Travis Scott cipői – 2. rész

A Travis Scott rajongók bizonyára olvasták előző cikkünket, amiben folytatást ígértünk. A második részben – egy kivétellel – azokat a cipőket vesszük sorra, amiket La Flame és a Nike dobott közösen piacra (vagy a tömegbe). 😀 Ha kiváncsi vagy néhány sztorira vagy csak a megjelenések érdekelnek, akkor nyomj a továbbra!

Szóval biztosan tisztában vagytok azzal, hogy Travis a Nike-val közösen szép számban dobta ki a cipőket és egyelőre nincs is vége a vonalnak, hisz jövőbeli tervekről is olvashatunk. Azt tudni kell a rapperről, hogy az egyik kedvenc színe a barna és a hasonló tónusú színek, és ezt a ruha- illetve a cipőkollekcióin is érezhetjük.

Travis x Helmut Lang

Amit kevesen tudhatnak, mert nem kapott akkora hangot, mint a Nike kollabok, az az, hogy Cactus Jack együtt dolgozott a Helmut Lang-el, és összehozták nekünk ezt a kis fekete és kávé színű lépőt. Az Olaszországban gyártott cipők megjelent low, illetve high verzióban is 2017 januárjában. Előbbi retail ára 396€€, míg az utóbbié 596€ volt. Két színállásban dobták piacra, egy barnás-kávés színben és egy feketében. Az együttműködés tartalmazott pólókat és egyéb streetwear cuccokat, természetesen azok is elég magas árakon mozogtak.

Travis Scott x Helmut Lang „Coffe”

Jordan Trunner LX

Majd jött az első Jordan próbálkozás, méghozzá egy retro modellel, a Trunner Lx-szel. Az első Cactus Jack x Jordan elég színesre sikerült és még annál is limitáltabbra… nem jelent meg hivatalosan, csak közeli barátok és néhány szerencsés kaphatott belőle. Travis nem sokat fűzött hozzá, csupán annyit, hogy sosem látta ennyi színben pompázni ezt a modellt, ezért alakították így.

Travis Scott x Jordan Trunner LX „Cactus Jack”

Nike Air Force 1 “AF100”

A Második Nike modell sok rapper és „Nike Boi” örök kedvence, az Air Force 1. A basic fehér átgondolásával egy új trendet is behoztak, méghozzá a cserélhető, tépőzáras pipát! A cipőhöz három fajta swoosh-t kapott az, akinek sikerüt megkaparintania, és ezeket kedvére cserélgetheti is. 2017. december 5-én droppolt az „AF100”, aminek a resellt árát nem lehet nagyon behatárolni, mert méretenként nagyon változó!

La Flame az „AF100”-ban

Air Jordan 4 “Cactus Jack”

Travis egyik favoritja a 4-es Jordan volt a soronkövetkező alany és összehozták ezt a feltűnő, szerintem elég szép színű kék „Cactus Jack„-et. A megjelenés kapott egy kisebb eseményt is Houstonban. Néhány részlet: a jobb pár hátsó részén Cactus Jack, a másikon pedig a Jordan logo. A belső rész piros és a fekete cage-n kis kék pontszóratokat láthatunk.

Szerintem nagyon eltalálták, talán a kedvenc modellem a kollabjai közül, bár nem vagyok sem Jordan, sem 4-es fan! Az ára állapottól és mérettől függően 700-1400$ között mozog.

Travis 4-es „Cactus Jack”-el a lábán

További két szín is feltűnt már itt-ott, de ezek sajnálatos módon F&F párok lettek. Azért reménykedjünk, hátha droppol a jövőben ezek közül is valamelyik. 🙂

Unreleased „Cactus Jack” AJ4 Purple

 

Unreleased „Cactus Jack” AJ4 Grey/Olive

Nike Air Force 1 „Sail”

Nem kellett sokan várni, hogy visszatérjünk az Air Force-hoz. és 2018. augusztus 10-én jött is egy másik színállásban. Úgy tervezték, hogy hordott, azaz beatelt állapotú hatása legyen. Ha végeztetek a cikkel, írjátok le, hogy nektek melyik verzió jön be jobban!

Travis Scott x Nike AIR FORCE 1 „Sail”

Air Jordan 1 High „Cactus Jack”

Szerintem nagyon sok ember kedvence a következő modell, ami 2019-ben talán az év megjelenése is volt. Nagyon sok képet, több megjelenési dátumot kaptunk a valós release előtt, először a Grammy-díjátadó alatt Amerikában, majd hivatalosan múlt év májusában jelent meg.

A cipő legnagyobb ismertető jele, hogy a külső pipa fel lett nagyítva és meg is lett fordítva. A részletek itt sem lettek elhanyagolva: találhatunk egy rejtett zsebet, amiben Qias Omar-hoz hasonlóan mindenki Crep, vagy a shopban kapható Sneaky törlőkendőket tárolja, illetve a két sarkon a Cactus Jack fejet, a belső pipa mögött pedig a feliratot találhatjuk. Ha szeretnél egyet, csak klikk ide!

Travis Scott Air Jordan 1 High -by Qias Omar

Unreleased Air Jordan 1 Low

A Grammy alatt bizony Travis is fellépett, és egy addig ismeretlen sziluettet láthattunk a lábán, méghozzá a Jordan 1 High kistesóját, a Low verziót, ezt tekinthetjük prototipusnak is, hiszen sosem kapott hivatalos megjelenést.

La Flame a Grammy fellépése alatt

Air Jordan 33 „Cactus Jack”

Valentin-napon megérkezett a 33-as modell, amit nem kaptak fel annyian, sőt, sokan nem is tudják, hogy van egy ilyen. Érthető is, ugyanis sokkal inkább kosárcipő, mint utcai, ezért a resell ára sem ment olyan magasra, 250-400$ körül mozog.

Travis Scott x Nike Air Jordan 33 / fotó: SneakerNews

Air Jordan 6

Idáig azért realizálódott bennetek, amit az elején írtam, hogy Travis inkább a föld tónusú színeket használja (a kivétel erősíti a szabályt), és ez a következő alanynál sem volt másképp. A 6-os ugyanis engem fullra egy katonai járműre emlékeztet. A szín, a kis zseb, a sötétben világitó talp és a jellegzetes alak. Fantasztikus cipő lett, talán az egyik legjobb részletekkel ellátott darab. Mérettől függően változnak az árak, és nálunk is beszerezhetitek a True To Sole-lal közös „RESELL” részlegünkből, ha ide kattintotok!

Travis Scott x Nike Air Jordan 6 / fotó: kicksonfire

Air Jordan 1 Low OG SP

A fentebb említett 1-es Low tehát megjelent, csak más színállásban. A zöldes részt például teljesen lecserélték a High verziónál használt barnára. A külső pipa itt is nagyobb és fordítva áll. Néhány extra részletet itt is felfedezhetünk. Egyébként ’19 júliusában schock droppolt a Nike SNEAKRS appján, amit én – nagy bánatomra – átaludtam.  Az ára ennek is elég szépen felkúszott, néhány méret 1000$ felett van. Sokan tartják ezt az évet a rövidszárú modell „come back”-jének, ti hogy vagytok ezzel?

Onfeet kép a Low-ról

Nike Air Force 1 „Cactus Jack”

Az utolsó hivatalos megjelenés még november 19-én startolt, amikor is egy újabb, az eddigi AF színeknél sokkal színesebb verziót hoztak ki. Megosztó darab lett, az fix, mivel sokan nem tudták, hogy a cipzáros rész az bizony levehető lesz. De nem csak ez volt sokak problémája, hanem az is, hogy csúnya, buflák cipő lett. A resell így is felugrott, bár nem olyan vészesen, mint elődeinél, azért itt is bele kell nyúlnunk a zsebbünkbe. Ha érdekel részletesebben, klikk ide!

Travis Air Force 1 „cactus Jack” / fotó: justfreshkicks

A Travis Scott vlogot láttad már?

Hiányolsz valamit a cikkből?

Ha követitek a rappert vagy bármilyen, a sneaker kultúrával foglalkozó oldalt, akkor biztos találkoztatok egyéb, a jövőben várható megjelenésekkel, mint például SB Dunk Low vagy a sárga Jordan 6. Ha ezekről bármi konkrétumot megtudunk, azt publikáljuk itt és a social csatornáinkon is. Írjátok le, hogy nektek melyek a kedvenc Travis Scott sneakereitek!

peti

Create your style! Lehet hasonló másokéhoz, de ugyanolyan sosem lesz és ez a lényeg!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×