Air Force 1 Low Travis Scott Cactus Jack

Mióta ilyen nagy sikereket ért el a Travis x Air Jordan IV Cactus Jack, azóta Travis nagyon belendült, megjelent az a bizonyos Air Jordan 1, melyet egy Air Jordan 6 követett és most… Egy újabb Air Force 1, amely gyerekkorának környezetét és az ASTROWORLD fesztivál hangulatát (ahol legutóbb meglepetés fellépőként szerepelt Kanye West is) mutatja be. A rapper nagyon szereti rajongóit, ez az utóbbi hónapokban is bebizonyosodott, amikor egy srácnak megjelenés előtt ajándékba adta ezt az AF1-et egy koncerten, amiről a tovább után olvashattok bővebben.

Air Force 1 Low Travis Scott Cactus Jack

Air Force 1 Low Travis Scott Cactus Jack

Ezt a cikket Ricsi még blogger padawanként írta, és ezzel a cikkel is gyűjtötte a kilométereket, hogy sneakerbox.hu bloggerré váljon.

Anyaghasználat

November 16-án droppolt egy újabb AF1, melynek mintázatát nem akármi ihlette: Travis Texasban nőtt fel, Missouriban. Ezt a helyet mindig is a kemény munka, a földművelés jellemezte, melyet most Travis az új sneakerén is bemutat, leginkább az anyaghasználaton keresztül. Kordbársony, kacsavászon, flanel, bőr, velúr és gyapjú, ezeket az anyagokat használta fel Kylie exe az új Air Force 1-nál.

Air Force 1 Low Travis Scott Cactus Jack

Air Force 1 Low Travis Scott Cactus Jack

Felépítés

A cipő gum talppal rendelkezik, ezt fehér középtalp követi, melyen a szemfülesebbek észre is veszik az első különlegességet: a megszokott fehér vagy fekete varrás helyett világoszöld cérna található, ami nagyon feldobja a cipőt. Ezt követően még bonyolódik a cipő felépítése, inspirálódva abból, hogy Travis rengeteg időt töltött nagymamája tanyáján, melyet szántók vettek körül, ahol éjjel-nappal folyt a munka. A cipőnek van egy „második” nyelve, ami a fűzőket fedi, ezen egy sárgaréz zipzár található, amivel akár ketté is választhatjuk ezt a bizonyos második nyelvet. Vagy akár le is vehetjük a cipőről.

Air Force 1 Low Travis Scott Cactus Jack

Air Force 1 Low Travis Scott Cactus Jack

Nyolc színben pompázik, melyhez 3 fűző társul, ezek közül szerintem a lila passzol hozzá a legjobban. Az orr rész nubuk, a lábfejnél bőr és a megszokott szellőző lyukacskák itt is megtalálhatók. Itt most nincsen fordított óriási pipa, a hagyományos méretű, bézs színű logó tündököl külső oldalán. Belülről már camouflage vagyis terepmintás, ami alatt ciril betűs szövegek találhatók a lila és narancssárga felületen. A bal sarokrésznél arany színű patent van, amelybe Texas rövidítése lett gravírozva.

A doboz

Travis kezei alatt semmi nem maradhat a megszokott, bizonyította ezt az előző AF1-nél a levehető pipával, az AJ1-nél a fordított logóval és most is megmutatta kreatív oldalát, méghozzá a dobozon (is). Nem a megszokott Nike dobozt kapjuk kezeink közé, ha megvásároljuk a sneakert, hanem egy sokkal különlegesebbet. Sárga az alapszín és világoskék felirat van rajta, fölötte a pipával. Az oldalán megtalálható a Cactus Jack fejecske. Másik oldalról egy ablak van a dobozon, amiben a „Cactus Jack Records” szöveg szerepel cirill betűkkel.

Air Force 1 Low Travis Scott Cactus Jack doboz

Air Force 1 Low Travis Scott Cactus Jack doboz

Mindezt figyelembe véve, nekem bejön a cipő, ha azt a plusz nyelvet eltávolítjuk. Ez a cipő biztosan minden ember figyelmét a lábunkra vonzza az erős és változatos színeknek köszönhetően, ami nem is baj, mert ettől a lépőtől, szinte minden ember szeme káprázik. A retail ár 160 dollár volt, a resell viszont szokásosan az egekbe szökhet, ahogy az eddigi Travis x Nike kollabokon.

Hír- és képforrásunk a sneakerbardetroit.com,justfreshkicks.com és a grailify.com volt.

ricsi

Engem a pénz nem boldogít, de egy újabb sneaker igen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×