Travis Scott x Air Jordan 1 Retro High OG – az év cipője?

Korábban már írtunk nektek Travis AF1 és 4-es Jordan lépőiről, de a legújabb kollab úgy gondolom mindegyiken túltesz. Csekkoljátok a Travis Scott x Air Jordan 1 Retro High OG-t a legújabb fotókról, a továbbra kattintva!

Travis Scott x Air Jordan 1 Retro High OG

Travis Scott x Air Jordan 1 Retro High OG

Az év cipője?

Már már ott tartunk hogy havonta érkezik új OG színállás MJ egyes sorszámmal ellátott ikonikus lépőjéhez, így nem egyszerű megugorni az ingerküszöböt az igazi fanatikusoknál. Ennek a modellnek egyértelműen sikerült. Letisztult barna/fehér/fekete színek, ASTROWORLD logó a sarokrészen és fordított (!) pipa. A bokánál lévő rejtett zsebről pedig még nem is  beszéltünk. Ez minden, csak nem tömegcipő. Nagyon korán van még kijelenteni (főleg a megjelenés előtt), hogy a legújabb Travis Scott x Nike kollab lesz az év cipője, de egy valami biztos: az egyik legjobban várt cipő a Jordan kedvelő sneakerheadek körében.

Travis Scott x Air Jordan 1 Retro High OG

Zoom

Megjelenés? Ár?

Röviden, sajnos még odébb van, megszerezni pedig szinte lehetetlen lesz. A nem hivatalos információk április végét prognosztizálnak, természetesen ultra limitált darabszámban. A cipő retail 160$ körül fog indulni, viszont senkinek ne legyenek kétségei, a resell árak az egekben fognak kikötni. Ami engem illet, egyértelműen a WTB listám élén szerepel a lépő, minden gyűjtőnek igazi grál lehet.

Travis Scott x Air Jordan 1 Retro High OG

Back

Fotók: Zach Boisjoy/Hypebeast

ármin

Ugyan nem mondhatom magam igazi sneakerheadnek, azonban mindig is érdekeltek az egyedibb sneakerek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×