Travis Scott x Nike Air Jordan 4 „Cactus Jack”

A júniusi hónap megjelenések szempontjából igazi kánaán. A rapper és producer Travis Scott első hivatalos Jordan IV sneakere már droppolt is. Az elmúlt hónapokban csak kis információszilánkokat kaphattunk a cipőről: először pár képet, ahol Cactus Jack ezekben a csukákban feszít Insta képein, mostanra viszont összeállt a kép a cipővel kapcsolatban. Ha érdekel pár friss információ erről a kollabról, akkor katt a továbbra!

Kaktusz AJ-t mindenkinek

Kaktusz AJ-t mindenkinek

Mi vagy ki az a Cactus Jack?

Travis a 032c magazinban

Travis a 032c magazinban

Travis még 2017 márciusában hozta létre saját record labeljét, hogy fiatal tehetségeket találjon és segítsen nekik karrierjük során. Maga a Cactus Jack név Travis egyik beceneve, mivel eredeti neve Jacques Webster. Travist sokszor kötik össze Kanye-val, hisz rengeteg közös munkában találkozhattunk a két névvel. A kiadó létrehozásában is nagy segítséget nyújtott a rap-rocksztárnak.

Astroworld hangulat

Astroworld art

Astroworld art

A cipő megjelenésének egyik fő oka az, hogy Travis minél nagyobb felhajtást keltsen a régen várt albuma körül. Már gyakorlatilag lassan egy éve várnak a fanok, és egyszerűen nem nyugszanak. Bármilyen vele kapcsolatos videóra kattintunk, több száz olyan kommenttel találkozhatunk, amiben az áll, hogy „Drop Astroworld”.

A cipőről

Kaktuszok mindenhól

Kaktuszok mindenhól

Tipikus, AJ4-es University Blue színállásban, de a fekete, fehér és a piros színek sokkal érdekesebbé teszik a cipőt. A sneaker megkapta a 4-es Jordan logót, de két helyen felbukkan a Cactus Jack felirat is.

Autentikus színállás kisebb extrákkal

Autentikus színállás kisebb extrákkal

A megjelenések időpontjáról először a kanadai Livestock retail oldalán hallhattunk. A hivatalos dátum június 9. volt, tehát egy napra esett a legújabb Yeezy 500-as megjelenésével. Néhány európai shopba viszont csak június 22-én érkezik a cipő, szóval érdemes résen lenni!

Whiteswan

Köteleségemnek érzem, hogy itthon is mindenki megismerje a HYPEBEAST vonalat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×