Az év legnagyobb megjelenése – adidas Adilette BOOST

Melyik megjelenésre várunk évek óta? Valamelyik retro Air-Jordan-re? Egy új színösszeállítására a 350-es Yeezy-nek? Esetleg egy újabb rendkívül „kreatív” Virgil Abloh kollaborációra? Ugyan! A BOOST piacra dobása óta várjuk a három csíkos márka legnagyobb klasszikusának, az Adilette-nek kényelmesített változatát. Jelentem, a várakozásnak vége! 2019-ben a karácsonyfa alá kerülhet az adidas Adilette BOOST! Részletek a tovább után!

VÉGRE: adidas Adilette BOOST

VÉGRE: adidas Adilette BOOST

Az adidas legikonikusabb modellje

Ha ki kéne választani az adidas legikonikusabb modellját nehéz helyzetbe kerülnénk. Hosszasan lehetne sorolni a Superstar-ral kezdve a Stan Smith-en át egészen az UltraBOOST-ig. De ha onnan közelítjük meg, hogy melyik modellt ismeri fel a világ legszélesebb rétege azt hiszem könnyen eljutunk minden idők legklasszikusabb papucsáig, az Adilette-ig. A legfiatalabb sneakerheadektől valószínű a nagyszüleitekig mindenki találkozott már a kék színű, fehér csíkos modellel. Évtizedek óta közkedvelt viselet otthon, uszodában és a strandon.

*tipp: a 12 adidas sztori cikkünkben/videónkban megismerheted a papucs sztoriját!

A klasszikus adidas Adilette

A túlzottan magától értetődő lehetőség

A BOOST technológia 2013-as bevezetése óta jelentős mennyiségű fanatikus – közöttük én is – lélegzet visszafojtva várja a termoplasztikus poliuretánnal felturbózott papucs bevezetését. Ezen sóvárgásom a SolarBOOST cikkben szóvá is tettem. Szinte érthetetlen miért kellett erre ilyen sokat várni?! A papucs az egyik legkényelmesebb lábbeli, miért ne rakjuk alá a legkényelmesebb középtalpat?

adidas Adilette BOOST

adidas Adilette BOOST: nemcsak kényelmes, de jól is néz ki

Megjelenés – minden nemű felhajtás nélkül

Lehet, hogy én személy szerint túlzottan nagy jelentőséget tulajdonítok az Adilette BOOST-nak, de ennél talán érdemesebb lett volna kicsit nagyobb hírverést csinálni neki. Vagyis úgy egyáltalán bármiféle hírverést. Ugyanis csak szépen csendben megjelent az adidas honlapján és egykét YouTube videóban.

Személy szerint ritkán hordok papucsot, de mint BOOST függő muszáj éreznem a TPU cellák maximális kibontakozásának lehetőségét. Nincs ugyanis semmiféle merevítés, vagy felsőrész – a kis pántot leszámítva –, ami korlátozhatná a korszakalkotó középtalp technológiát a maximális kényelem nyújtásában.

adidas Adilette BOOST

Feketén-fehéren

A minden nemű felhajtást nélkülöző megjelenéshez hűen a végletekig letisztult, fekete-fehér színösszeállításban került az online shop-ok polcaira. Amint offline elérhetőségről szerzünk tudomást frissítjük cikkünket. A legkényelmesebb (adidas) lépő kitüntető címre jó esélyekkel pályázó Adilette BOOST 59,95 eurós áron érhető el.

adidas Adilette BOOST

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×