adidas UltraBOOST 20

Még ahhoz se nagyon volt időnk, hogy az az UltraBOOST 19-et megszokhassunk, erre már a nyakunkon van az új modell bejelentése. A tovább után megismerkedhettek az egyik legnépszerűbb (futó)cipő következő modelljének első megjelent képeivel és a várható újításokkal, finomításokkal! Katt után adidas UltraBOOST 20!

adidas_ultraboost_20_1

adidas UltraBOOST 20

Űrtechnológia

Az első képeket (részben) az ISS National Lab-nek köszönhetjük, mely az űrkutatások során végzett felfedezéseket igyekszik a földi életünk javítása érdekében hasznosítani. A modell amúgysem áll messze az űrtechnológiától, hiszen a BOOST is egy NASA-hoz köthető műanyagból kerül kialakításra. Ráadásul a holdra szállás 50. évfordulója miatt amúgyis trendiek manapság az űrrel kapcsolatos design elemek.

adidas_ultraboost_20_2

BOOST in space

Mire számíthatunk?

A pár felbukkant kép alapján persze részletekbe menő következteéseket felesleges lenne levonni, de lássuk mire számíthatunk! A sziluett egy az egyben az UltraBOOST 19-re hajaz. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de mikor az idei modellről megláttam az első kiszivárgott képeket nem igazán tudtam elképzelni, hogy megbarátkozok az új megjelenéssel. Erre manapság meg azt húzom elő emlékképeimből, mint UltraBOOST – tehát meglehetősen gyorsan sikerült az elképzelhetetlennek tartott átállás. A sarokrésznél határozottan más anyaghasználatot fedezhetünk fel, illetve a ketrec is egy megerősített szerkezetnek tűnik. A legkomolyabb újítás talán a felsőrészben lesz. Az elülső része engem nagyon a SolarBOOST-ban megismert „Tailored Fibre Placement” technológiára emlékeztet. Ami engem illet, én nagyon örülnék a két modell egyesítésének, hiszen a két kedvenc futócipőm – remélhetőleg előnyös tulajdonságait – gyúrnák ezáltal egyetlen modellbe. Ja, és a BOOST középtalp sem tündökölt még ebben az átmenetes lilás-kékes színben.

adidas_ultraboost_20_3

Egyesek már kezükbe is vehették

További információk

Ahogy láthatjátok egyelőre találgatunk, de amint vannak friss információk természetesen jelentkezünk! Érdemes tehát minket továbbra is rendszeresen olvasni 🙂

Hír-, és képforrásunk a SoleCollector volt.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×