A legütősebb film ihlette cipő – BAIT x Reebok Instapump Fury Toy Story 4

A filmek kifogyhatatlan ihletforrást jelentenek a cipőtervezőknek, aminek személy szerint nagyon örülök. Kiváltképp, ha a felnőtt fejjel is nagy élvezetet nyújtó Toy Story és az egyik kedvenc gyerekkori cipőm, az Instapump Fury köt frigyet egymással. A tovább után megismerhetitek a szerintem egyik legütősebb film ihlette cipőt, a BAIT x Reebok Instapump Fury Toy Story 4-et!

bait_reebok_instapump_fury_toystory4_1jpg

BAIT x Reebok Instapump Fury Toy Story 4

Filmek és cipők

Csak pár hetet kell visszamenjünk az időben, hogy hasonlóan film ihlette cipőkre bukkanjunk. A “Bosszúállók: Végjáték” természetesen kihagyhatatlan ziccer volt, a “Vissza a jövőbe” mindig bevethető, míg a “Trónok harcát” is vétek lett volna kihagyni, hogy inspirációt szolgáltasson cipők megjelenéséhez. És ezek tényleg csak az elmúlt hetek termései!

bait_reebok_instapump_fury_toystory4_2

BAIT x Reebok Instapump Fury Toy Story 4

Woody és Buzz

Talán nem spoilerezem agyon a szériát, ha Woody és Buzz történetét a lehető legrövidebben leírom. Buzz új játékként tűnt fel a nagy kedvenc Woody mellett. Kapcsolatuk hajnalát inkább az irigység és veszekedések jellemezték, de megismerve egymást elválaszthatatlan barátok lettek. Olyannyira, hogy cikkünk főszereplőjének bal párja Buzz-, míg jobb párja Woody ihletésű. És ez az ihlet merítés olyan jól sikerült, hogy nem is kell nagyon belemagyarázni semmit. Az ember ránéz és tudja miről van szó. Azért ezt sok esetben nem sikerült összehozni hasonló együttműködéseknél.

bait_reebok_instapump_fury_toystory4_3

Fantasztikusan részletgazdag megvalósítás

Megjelenés

Sajnos az ütős páros rendkívül korlátozott mennyiségben jelenik meg, főként promóciós célt szolgálnak. Úgy tűnik beszerzésre marad a kicsit visszafogottabbra sikerült adidas UltraBOOST 19. A rajzfilm mindenesetre már a mozikban, jó szórakozást hozzá!

Hír-, és képforrásunk a SneakerNews volt.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×