Marvel x adidas – Egy Végjátékhoz méltó kollab

A legújabb Marvel film, az Endgame hypeja a sneakerek világába is eljutott. Ennek hatására az adidas összefogott a Marvellel, és közösen kiadtak két lépőt, az egyiket egy szuperhős, a másikat egy szupergonosz inspirálta. Ha érdekel, kikről is van szó pontosan, a tovább után megtudhatod! 🙂

Egy képregényrajzoló tollából

Az Endgame hatalmas hypejából az adidas sem akart kiamaradni, ezért társult a Marvelhez, és együtt kiadtak egy AM4 Marvel x adidas collabot. A collab 2 színállásban elérhető , az egyiket Thanos, míg a másikat Captain Marvel inspirálta (ezekről részletesen később). Mindkettőt Jen Bartel, a franchise egyik képregényrajzolója tervezte. Nekem személyszerint mindkét lépő nagyon bejön, szerintem nagyon ütősek lettek.

adidas_marvel_avengers_footlocker_01

Marvel x adidas – A két colorway

De mi az az AM4?

Bevallom, amikor én először olvastam az AM4-ről, nem tudtam pontosan, az adidas melyik modelljéhez kössem a nevet. Az AM4 az adidas SPORTFACTORY fejlesztése, amelyet 2017 októberében adtak ki. A cipőt kifejezetten városi futóknak tervezték, a különböző cw-k különböző nagyvárosok neveivel vannak fémjelezve (pl. London, New York, Párizs stb.).  A lépő felsőrésze primeknit, és természetesen BOOST talpa van.

Thanos színállás

A Thanos színállásban (a névadójára utalva) főként a lila szín uralkodik. A márkára jellemző 3 csík sárga színű, a sarokrész pedig arany.

adidas_marvel_avengers_footlocker_thanos_01

Thanos színállás

A sneaker sarkán a különböző színű pöttyök a 6 Infinity Stone-t (Végtelen Kövek) jelölik. A cipők belső oldalán egy piros, Marvel címke is található.

adidas_marvel_avengers_footlocker_thanos_02

Thanos színállás – A 6 Infinity Stone

Captain Marvel cw

A másik colorwayt a Marvel legújabb női szuperhőse, Marvel Kapitány ihlette. Ezen a cw-n a piros, a kék, az arany és a fehér színek dominálnak,  a szuperhős ruháját idézve.  A cipő külső oldalán megtalálható még Captain Marvel jelképe, a mellkasán látható sárga csillag, valamint a belső oldalukon az előbb már említett Marvel címke.

adidas_marvel_avengers_footlocker_captain_marvel_01

Captain Marvel colorway

Megjelenés és ár

A cipők limitált darabszámban kerültek piacra, és csak a Footlocker weboldalán, valamint néhány üzletében voltak elérhetőek. A retail áruk 150 dollár volt, de már csak resell áron juthatunk hozzá, ez 200 dollár körül mozog.

nojaasd

Ha valaha a cipősszekrényem közelébe kerülsz, ne lepődj meg; több sneakert és focicipőt rejt, mint magassarkút.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×