Adidas UltraBOOST a Trónok harcában?

A tél ugyan már nem közeleg, de nemsokára itt a Trónok harca új évada. Ebben az évben nem csak pár új részt kapunk, hanem a sorozat által ihletett adidas UltraBOOST pack is közeleg, méghozzá “ínyenc” darabokkal! Közel vagyunk már a megjelenéshez, így szeretnénk veletek megosztani pár képet és háttérsztorit minden egyes darabról. Ha érdekel kattints a továbbra!

A birodalom

A birodalom

“Az éjjeli őrség”

“Night’s Watch”

“Night’s Watch”

A hét királyság és a fal védői sem maradhatnak lépők nélkül, hiába élnek Westeros legészakibb pontján. Na de komolyra fordítva a szót: a pack egyik legszolidabb darabjáról beszélünk, ami nagy kedvenc lehet a letisztult színei miatt. Így már lesz miben menekülniük a Mások támadása elől. A Boost talp sokat segíthet a visszavonulásban, ha közeleg a futás ideje!

“A Mások”

“White Walker”

“White Walker”

A fal őrzőinek nagy ellenségei, a Mások vezérei, valószínű, hogy nem cipők nélkül fognak fagyoskodni a közelgő télben. A színek egyértelműen tükrözik a nagy ellenségek külső jegyeit és a kemény telet. Ezek a világos felsőrész nyáron iszonyatosan jól jöhet, ha a tengerparton éppen nem papucsban szeretnétek lófrálni (és éppen kedvetek lenne felöltözni). Ne lepődjetek meg, ha egy másik színállás jut eszetekbe róla, hisz kísértetiesen hasonlít a Parley és a 3 csíkos márka közös cipőjére.

“A Stark ház”

“House Stark”

“House Stark”

A nagynevű északi család letagadhatatlan cipője. Távolról lesüt a cipőről, hogy a faltól kicsit délebbre fekvő Stark ház tagja. A ház alapvető színei a fekete és szürke. Gyakorlatilag mást nem is kapunk, de a rengeteg sötét árnyalat teszi izgalmassá ezt a colorwayt. A sötétszürke Primeknit rész elképzelhetetlenül jól illik az egész cipőhöz. Hiába ez a legvilágosabb szín rajta, mégis a színállás egyik legjobb része!

“A Targaryen ház”

“House Targaryen”- A sárkányok cipője

“House Targaryen”- A sárkányok cipője

Tűz és vér. Ez a két szó jelmezi a Targaryen házat az adidas szerint. A feltehetőleg utolsó évadban valószínű, óriási szerepe lesz a Daeneryst játszó Emilia Clarke-nak. A ház kiemelt szerepét jellemzi, hogy kettő színállás is a nevükhöz fűződik. Az első a sárkányokból, a második pedig a valyriaiakból merít ihletet a színállás összeállításához.

 

“House Targaryen”

“House Targaryen”

“A Lannister ház”

Westeros leggazdagabb családja és jelenlegi uralkodói a Lannisterek, de ki tudja meddig? Ebben az évadban erre is választ kaphatunk, persze csak ha minden jól megy. A ház cipője lett a legszínesebb a packban. Erre szükség is volt, hisz a család színei is ezek. A Three Stripes arany csillogása teszi fel a pontot az i-re, ez az első dolog, ami a szemünkbe ötlik. Talán a fehér talp kicsit bezavarhat, de a piros Primeknit felsőrész kiegyensúlyozza ezt a furcsaságot.

“House Lannister”

“House Lannister”

Megjelenés

A release a sorozat első epizódjának megjelenésének időpontjára várható (feltehetőleg április 14), de árról és boltokról semmi infó egyelőre. Egy biztos, nem nagy számban lesz elérhető és az ára sem lesz valami alacsony!

Whiteswan

Köteleségemnek érzem, hogy itthon is mindenki megismerje a HYPEBEAST vonalat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×