What the Harden, vagy valami olyasmi – adidas Harden Vol. 3 Different Breed

Az adidas mostanában nem nagyon van rászorulva, hogy az egyik legnagyobb riválisától merítsen ihletet, az adidas Harden Vol. 3 Different Breed esetében azonban nem tudjuk nem észrevenni a hasonlóságot a Nike „What The” sorozatával. De ez esetben ez dícséret! A feltűnő modellről a tovább után olvashattok bővebben!

Nike „What The” széria

A Nike „What The” széria 2007-ben kezdődött az SB Dunk Low modellel, de igazán a kosaras cipők által lett széles körben ismert a korábbi színösszeállításokból „összeollózott”, sokszor meglehetősen eklektikus széria. Közülük is a kedvencem, a Nike What The KD 7.

nike_whatthe_kd7

Nike What The KD7

Great artists steal

(Elvileg) Picasso óta tudjuk, hogy „a kiváló művészek lopnak”. Esetünkben nem csak az adidas-t kell említenünk, hanem Ronnie Fieg-et is, hiszen Homage modelljében a Nike ötletéhez hasonlóan 13 korábbi sneakere jelentette az inspirációt – ő mondjuk elég visszafogottan közelítette meg a témát.

whatthe_harden_vol3_differentbreed_2

Színekben, textúrákban és mintákban itt sincs hiány

Győzike approved

Az adidas Harden Vol. 3 Different Breed esetében inkább a Nike vonalához hasonló, extravagáns megjelenéssel találkozunk – ami amúgyis passzol Harden stílusához. A jobb- és bal lábas modellen csupán a fehér BOOST középtalp azonos. A modell nem csak a színekkel, hanem textúrákkal és mintákkal is játszik. A zebra motívum használat miatt akár Győzike lábán is feltűnhet majd a jövőben.

whatthe_harden_vol3_differentbreed_3

Győzike approved

Megjelenés – egyelőre ismeretlen

Eddig úgyse tudtam eldönteni melyik színösszeállításra cseréljem a Harden Vol. 1-emet. A Different Breed segít választani, hiszen több modellt egyesít. Amennyiben érkezik infó a megjelenésről természetesen tőlünk megtudhatjátok!

whatthe_harden_vol3_differentbreed_4

#13

Hír, és képforrásunk a SneakerNews volt.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×