Ronnie Fieg x ASICS Gel Lyte III „Homage”

Release update: A Gel-Lyte III 25. évfordulójának végéhez közeledve december 23-án végül befut az új Ronnie Fieg x Asics Gel Lyte III collab is! A nagy sikerű 2013-as „New York City” és „Miami Beach” és 2014-es „KFE” után érkezik a KITH-be újabb Ronnie Fieg – Asics kooperáció. Infók és még sok-sok kép a tovább után a Sneaker Bar Detroittól és a Footpatroltól!

Ronnie Fieg x Asics

Ronnie Fieg x Asics

A Gel Lyte III az a cipő, amin a Fieg nagyon sokat dolgozott a múltban – ez a huszonhatodik együttműködésük a modellen. A „Homage”, azaz a „Hódolat” az előző 13 kollab egy egy elemét tartalmazza, így jött létre ez a multikolor csoda. Olyan korábbi kollabokból kapott elemeket a Homage, mint a Salmon Toe a jellegzetes lazac színű orr résszel, vagy a Leather Back a bőr kiemelésekkel, Cove a jellegzetes tengerkék színnel, a New York City és az eddig kiadatlan Super Green – hogy csak párat említsünk.

A modell a sarok részen kapta meg a dombornyomott Ronnie Fieg feliratot és további apró részleteket, melyek a 13 modellre utalnak, továbbá 13 cipőfűzőt adnak a pakkhoz, melyek szintén az előző kollabokra utalnak.

Annyi biztos, hogy valóságos rohamra számítanak a megjelenés napján, ami teljes mértékben érhető, egy ilyen különleges darab esetében.  Aki szeretne magának egyet, annak bizony igyekeznie kell: a minket is érintő online release dec. 23-án, 11 órakor lesz keleti-parti (EST) idő szerint, ami nálunk 17 óra.

Ronnie Fieg x Asicsasics-gel-lyte-iii-homage-10 asics-gel-lyte-iii-homage-11asics-gel-lyte-iii-homage-1 asics-gel-lyte-iii-homage-2 asics-gel-lyte-iii-homage-6 asics-gel-lyte-iii-homage-7 asics-gel-lyte-iii-homage-8

ronnie-fieg-asics-gel-lyte-iii-homage-release-date-1 ronnie-fieg-asics-gel-lyte-iii-homage-release-date-2 ronnie-fieg-x-asics-homage-what-the-fieg-3ronnie-fieg-x-asics-homage-what-the-fieg-2 ronnie-fieg-x-asics-homage-what-the-fieg-3ronnie-fieg-x-asics-homage-what-the-fieg-5 ronnie-fieg-x-asics-homage-what-the-fieg-6 ronnie-fieg-x-asics-homage-what-the-fieg-7 ronnie-fieg-x-asics-homage-what-the-fieg-8 ronnie-fieg-x-asics-homage-what-the-fieg-9 ronnie-fieg-x-asics-homage-what-the-fieg-10 ronnie-fieg-x-asics-homage-what-the-fieg-11

 

davo

A jó cipők jó helyre visznek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×