Stance zoknik már a sneakerbox shopban is – dobd fel az outfited!

Mint tudjuk az ördög mindig a részletekben rejlik. Egy menő sneakert nem csupán a szettünkkel tehetünk tíz pontossá, hanem egy extra kiegészítővel turbózhatjuk igazán. Erre a célra pedig egy  zokni a legalkalmasabb. A Stance márkát olvasóinknak már nem hiszem, hogy be kell mutatnunk. Annak apropóján azonban, hogy a brand termékei most a sneakerbox shopba is megérkeztek, a tovább után felelevenítjük a Stance sztorit.

A STANCE SZTORI

2009-ben a Stance alapítói felismerték a piaci rést, miszerint a vezető sportmárkák tulajdonképpen megfeledkeztek arról, hogy igazán egyedi és ütős zoknikkal színesítsék kínálatukat. Az egyszerű fekete, fehér vagy éppen sportzokniknál azért valljuk be, nem biztos hogy a teljes egyéniségünket ki tudjuk fejezni. A kaliforniai San Clementeben tehát elindult valami, amihez olyan arcok adták nevüket, akik már kellő rutint szereztek. Így Jeff Kearl a Skullcandytól, Ryan Kingman az Elemettől, John Wilson az Oakleytől, Aaron Hennings a Billabongtól és Taylor Shupe álltak a nem éppen elhanyagolható ügy mögé. Az alapítók első körben hónapokon át az elérhető modelleket elemezték, elsősorban laboratóriumi körülmények között és természetesen sport közben is. A kutatómunkának köszönhetően a technológia adta a prémium minőséget ehhez pedig a menő design csak hab a tortán.

STANCE EGYÉNISÉGEKNEK

A színes zoknik meglepő mód nem underground közegekből kerültek a köztudatba, hanem a formális dress code-okat követni kényszerülők kezdték viselni. A klasszikus eleganciában megjelenő, de azért stílusukat mégis kicsit megvillantani kívánó egyéniségek ezzel a csavarral tudtak némi lazaságot vinni megjelenésükbe. Szerintem egyébként egy elég színes vagy mintás zokni egy alap farmer-póló szettet is nagyon meg tud dobni, de ugyanennyit is tud rontani, ha „too much” az összkép, ebben a cikkben például Gergő folyamodott hosszas okfejtésbe a zokni+sneaker tökéletes kombinációját illetően.

ZOKNIBA TŰRT NADRÁG? IGEN!

A zokniba tűrt nadrág trendje először, mint általában sok a maistreambe átvett divat szubkulturális vonatkozásokból indult. Aztán közvetve Kanye Westnek köszönhetően a nadrág zokniba tűrése egyre elterjedtebb lett és ehhez szinte kötelező kelléké vált a színes zokni. A streetwearben gyakori a szűkített  szárú melegítőnadrágok betűrése, de a szűk farmerekkel is tökéletesen működik a trend.  Gergő egy korábbi cikkében rendesen körbe is  járta a témát, tehát aki ezzel kívánja extrázni ruhatárát ITT olvasgathat.

A SNEAKERBOX SHOPBAN

Egy ideje már a sneakerbox.hu webshopjának kínálatában is elérhetőek a kaliforniai márka darabjai. Az egyszerű fehér zokniktól kezdve, az idén trendi neonos árnyalatokon át egészen a felemásnak tűnő modellekig, van nálunk minden, mint a búcsúban. Személyes kedvenceim persze az extra designnal turbózott kreációk lettek, így például EZT  a modellt tudom ajánlani a lehető legegyszerűbb szettekhez vagy EZT éppen egy extrább outfithez is el tudom képzelni. Csajoknak persze nem a csipkeruhához kell Stance zoknit húzniuk, de egy tornacipőhöz és pólóruhához tökéletes kiegészítőnek bizonyulhatnak az ilyen színes-mintás zoknik.

IDE kattintva megtekinthetitek a teljes kínálatot!

STANCE PRAY FOR ENEMIES - 4490 Ft

STANCE PRAY FOR ENEMIES – 4490 Ft

 

Persze extra mintákról a lelkes rajongóknak is gondoskodtunk, a Rick & Morty fanok például két modell közül választhatnak. A Star Wars kollekcióból Csuvakka költözött be hozzánk, de a Marvel hősei is megjelennek a webshopban.

STANCE X RICK AND MORTY - 5590 Ft

STANCE X RICK AND MORTY – 5590 Ft

 

STANCE BARRIO BLACK & STANCE CHEWIE BROWN

STANCE BARRIO BLACK & STANCE CHEWIE BROWN

nojemi

Vallom, hogy egy jól megválasztott cipő a legegyszerűbb szettet is tíz pontossá varázsolja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×