Ronnie Fieg is szemet vetett az adidas FYW S-97-re

Kicsit egyedül éreztem magam gyermeki örömömben az adidas FYW S-97 bemutatásakor. Mintha csak nekem lett volna az egyik kedvenc sziluettem a 90-es években az adidas EQT Salvation. Most egy viszonylag nagy név is beállt mellém – valószínűleg Ronnie Fieg a kellemes színek mellett a hype-ot is hozza majd magával! Részletek a tovább után!

adidas_feetyouwear_salvation_fyw_s97_ronniefieg_kith_1

adidas FYW S-97 Ronnie Fieg módra

Nem csak az én kedvencem

Ronnie Fieg a saját Instagramján kezdte el promózni az újragondolt klasszikus futócipőt. A KITH alapító egyik bejegyzésében azt is elárulja, hogy az EQT Salvation a kedvenc adidas futócipő sziluettje. A színválasztás meglehetősen időszerű, tavasszal mindkét modell jól fog mutatni a lábakon.

adidas_eqt_salvation_fyw_s97_ronniefieg_kith_2

adidas FYW S-97

Nem csak optikai tuning

Az általában jellemző „színezés” mellett Ronnie barátunk jópofa módon nyúlt Freddyhez, a Feet You Wear technológia arcához. Továbbá egyes oldalak felturbózott komfortról is említést tesznek.

adidas_eqt_salvation_fyw_s97_ronniefieg_kith_freddy_logo

Megtaláljátok Ronnie Fieg monogramját a Freddy logóban?

Limitált mennyiség

A limitált mennyiséget gyorsan elkapkodták a KITH honlapjáról. Ha szerencsétek van 1-2 párt még találtok 160 dolláros áron. Ahogy azt vártam, Ronnie meghozta a hype-ot. De legalább felár nem jött vele a „sima” modellhez képest 🙂

adidas_feetyouwear_salvation_fyw_s97_ronniefieg_kith_3

Kellemes színekben pompáznak

 

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×