Air Jordan 3 Retro – Mocha

Mostanában nagyon megy a retro vonal újragondolása és újrakiadása, azonban ennek a legnagyobb nyertese sokak örömére idén a Jordan 3-as vonal. Az elmúlt időszakban rengeteg színállást hoztak vissza a régi és az új idők emlékére. A legújabb darab, ami felcsigázza nem csak a Jordan fanokat, de még a laikusokat is, nem más, mint a ,,Mocha” színvariáns. További képek és megjelenés a tovább után.

Air Jordan 3 Mocha

Air Jordan 3 Mocha

Az első negyedév várható Jordan 3 felhozatalát már bemutattunk nektek itt, sőt a csapatból Csehla bloggerünk még az International Flight verziót magáénak is tudhatja. Azonban már is itt a következő színállás a ,,Mocha”, ami szerintem méltó zárása lesz az évnek.

Air Jordan 3 Mocha

A talp megszokott vonalai

Kinézet

Az új megjelenés hűen másolja a 2001-es eredeti modell terveit. Egy gyönyörű letisztult fehér alapot kapunk, ehhez mokka barna színt használtak a logókhoz és a középtalphoz. Mindezt elefántcsont motívumokkal fűszerezik meg. Ezáltal egy vad, de mégis letisztult és elegáns dizájnt kapunk. Semmi csicsa, semmi cicoma, csak az egyszerűség. Én imádom.

Megjelenés

Eredeti híresztelések szerint a nyár zárásaként jelent volna meg, azonban a képek kiszivárgásával együtt kiderült az is, hogy egészen decemberig kell várnunk, hogy beszerezzünk egyet. Tehát aki be akarja szerezni ezt az év végi modellt, annak még kell várnia pár hónapot, de addig is van ideje összegyűjteni azt a 190 dollárt, vagyis mintegy 53 ezer forintot, amibe kerül majd.

 

Air Jordan 3 Mocha

Megnyerő sarok rész

Air Jordan 3 Retro “Mocha”

Megjelenés:  2018. december
Szín: Fehér/Króm-Fekete mokka
Stíluskód: 136064-122
Ár: $190 (nagyjából 53 ezer forint)

Air Jordan 3 Mocha

Air Jordan 3 Mocha

Kép- és Hírforrásunk a SoleCollector volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.
×