Mi van ezekben Supreme táskákban?

Mi lehet ezekben a Supreme hátizsákokban? Mivel ez a sneakerbox.hu ezért NYILVÁN cipők 😛 De azért ennél többről van szó. Mikor Gergővel összeültünk beszélgetni, a jövőmről sneakerbox padawanként egyből szemet szúrt mindkettőknek, hogy ugyan más cw, de ugyanúgy a SS18-as Supreme táskánk van. Ebből jött az ötlet, hogy első közös videóként csinálhatnánk egy Supreme tatyó unpacking videót. Nézd meg a tovább után!

Ezt a cikket Matyi még akkor írta, amikor padawanként „gyűjtötte a kilométereket”, hogy sneakerbox.hu bloggerré váljon.

Nézd meg a videót!

Vagy inkább olvasni szeretsz?

Pakoljá’ ki: Supreme táska unpacking

Lehet valami egyszerre túlárazott és tökéletesen haszontalan. Ilyen például a Supreme tégla, de ezeknek a Supreme hátizsákoknak tényleg gyakorlati hasznuk is van 🙂 Természetesen ezek is, mint box logós társaik, nem az olcsó kategóriába tartoznak 158 dolláros árukkal, de mivel ez Supreme, ezen már csak azok lepődnek meg, akik egy kő alatt töltötték az elmúlt néhány évet.

A videóban bemutatjuk, hogy a táskában mennyi rengeteg eldugott zseb, hatalmas űrtartalom, és hatalmas heat van –  ha kíváncsi vagy akkor nézd meg a videót! Gyakorlatilag szinte minden elfér benne, laptop, telefon, Bape Shark Hoodie, kamera + annak objektívjei, ötletfüzet, két iszonyúan menő sneaker (ezekről még szó lesz lejjebb 😉 Supreme víz és még sorolhatnám. Gergőnek egy piros, nekem pedig egy fekete cw jutott és mind a kettő nagyszerűen alkalmas arra, hogy „szuprímesítsen” egy-egy szettet.

Supreme táska unpacking :)

Supreme táska unpacking 🙂

Sneaker check

A két táskából nyilván előkerült egy-egy sneaker is: az enyém egy jó öreg Virgil Abloh x Nike kollabjából megszületett Off-White Vapormax fehér színben, Gergő pedig egy Nike React Element 87-est mutatott be!

Off-White x Nike Vapormax

Az én táskámból az OW x Nike Vapormax white cw-je került elő dobozostul. A cipő Off-White-os collabjából 3 színállás jelent meg, a talp gyakorlatilag légbuborékokat kapott, a talp felett (és nem rajta) ott figyel az „AIR” felirat. A tipikus Off-White tagek természetesen ezen is ugyanúgy megtalálható, mint a társain, ugyanúgy van SHOELACES felirat a cipőfűzők végén, a cipő belső oldalán a megszokott OW információk. A cipőért 2018. ápr.14-én izgulhattak a rá jelentkezők, a retail ára pedig 250$ volt. Én a KRG x Avenoir studios x Unreal Industry POP UP-ján szereztem be, azóta az egyik kedvenc és a legkényelmesebb cipőm. Egyetlenegy méret volt belőle, és pont az enyém! Szóval nagyon örültem neki, nem lehetett otthagyni.

Nike x Off-White Air Vapormax

Nike x Off-White Air Vapormax

Nike React Element 87

Gergő egy Nike React Element 87-et mutatott be. Méltetta, hogy a Nike most nem egy retro cipőt újított fel (nem mintha gond lenne régi legendák újrakiadásával vagy újragondolásával), hanem egy teljesen új cipőt rakott össze nekünk. A talp a React habtechnológia felhasználásával készült, amit egyesek ”Boost gyilkos”-ként is emlegetnek. Igaz, ami igaz, a cipő úgy ad a boosthoz hasonló élményt, hogy nincs benne a Nike-ra annyira jellemző Air légbetét egyetlen változata sem 🙂 A felsőrész is különleges, mert egy áttetsző hártyaszerű héjra emlékeztet, melyet össze-vissza varrásokkal és érdekes kialakítással tettek izgalmassá. Itt Európában először július 3-án lehetett megvásárolni, Gergő egy szerbiai plugon keresztül jutott a saját példányához 🙂

Nike React Element 87

Nike React Element 87 (Fotó: Farkas Christian aka. Toucan Soleshots)

Köszi

Ez az első videóm, nem csak a sneakerbox.hu-nál, hanem az egész Youtube-on. Remélem tetszeni fog nektek srácok! Én nagyon élveztem Gergővel és Dáviddal a közös videózást, remélem sok ilyenben lesz még részem!

matyas.talas

Igazából nem tudom, nálam hogyan és mikor kezdődött ez a sneaker őrület, de teljesen megfertőzött. Ezt az érzést szeretném a cikkeimen keresztül nektek is átadni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×