Sneaker Camping Kit

A limitált sneakerek körüli érdeklődés (és persze a resell…) felrobbanásával a campelés a sneaker kultúra szerves része lett. A kitelepülés, a várakozás, a bandázás és persze az egésznek a végén a jutalom: amikor kisétálsz az üzletből az LPU-ddal. Ha már ilyen stílusos és hype sneakerekért és cuccokért campelünk, akkor ezt tegyük ugyanolyan stílusosan: büszkén mutatjuk be a sneakerbox.hu saját fejlesztésű Sneaker Camping felszerelését, melynek minden egyes darabját egy-egy hype sziluett, cw vagy collab inspirálta!

For English version click here!

Nézd meg a Sneaker Camping Kit videót!

Off-White „kempingszék”

A Virgil Abloh neve fémjelezte Off-White cuccok és sneakerek nemcsak tavaly, de idén is lázban tartották a sneakerhead közösséget. A legnagyobb felhajtás a tíz, alaposan újragondolt (vagy inkább „szétgondolt”) Nike modellt a „The Ten” kollekciót övezte. Ezért a Sneaker Camping Kit központi elemét, a kempingszéket Abloh mester stíluseleminek felhasználásával gondoltuk újra.

"Off-White kempingszék"

„Off-White kempingszék”

Először is alaposan dekonstruáltuk a széket, az ülőfelület kivágása után az Off-White cuccokra annyira jellemző csíkokat varrtunk pántokból – ezek a csíkok a kartámaszokon is visszaköszönnek. Ha valaki esetleg elfelejtené, hogy egy szék milyen elemekből áll, annak hasznos segítség lehet, hogy minden részét „FELIRATOZTUK” – ahogy az Off-White cipőkön is van. A színes fércelések és rávarrások, valamint a zip tie sem maradhatott le…

A támlán látható felirat pedig nem hagy kétséget afelől, hogy milyen célokra szántuk ezt a különleges kempingszéket, melynek minden elemét finom gondossággal gányoltuk össze.

I AM OFF WHY? TO CAMP FOR SNEAKERS

I AM OFF WHY? TO CAMP FOR SNEAKERS

Supreme víz

A hidratálás nagyon fontos campelés közben is. Viszont a boltokban kapható palackozott vizek hype-tartalma sajnos nagyon alacsony. Szerencsére van megoldás: az elmúlt évek bebizonyították, hogy bármilyen olyan dolog hypetartalma, amire a Supreme box logo rákerül, robbanásszerűen megnövekszik.

Laborvizsgálatok kimutatták, hogy a szuprímesítés után az egyszerű ásványvíz hypevízzé változott, mind hypetartalma, mind az ára tízszeresére nőtt! Ha tehát Supreme vizet kortyolgatsz campelés közben, akkor ezzel végig egyensúlyban tarthatod szervezeted hype-szintjét. A kiürült palackot pedig ne feledd el feltenni resellbe: WTS/WTT 1/10-es one size Supreme bottle (not DS).

Supreme víz - a hidratálás campelés közben is fontos!

Supreme víz – a hidratálás campelés közben is fontos!

Bred kézi ventillátor

Ha nagyon tűz cipőért campelsz, akkor könnyen megtörténhet, hogy egyszercsak too much lesz a heat! Ilyenkor azonnali segítségre lehet szükséged a megfelelő hőmérséklet visszaállításához.

Ekkor jó ha kéznél van az OG Bred színállású kézi ventillátorod, hogy lehűthesd magad. Ez a cw már anno is nagyon bejött Michael Jordannek és a Nike-nak, szóval tuti neked is beválik majd. És még elem is van benne 😀

BRED kézi ventillátor - ha egyszer csak too much lesz a heat!

BRED kézi ventillátor – ha egyszer csak too much lesz a heat!

Zebra cw takaró

Ha nem campelsz éjszaka is, akkor az nem campelés, csak sima sorban állás 😉 Viszont még jó időben is alaposan lecsökkenthet a hőmérséklet napnyugta után, ezért a Sneaker Camping Kitből nem hiányozhat egy pihe-puha és stílusos takaró.

A hűvös éjszakákon és csípős hajnalokon jól jön majd ez a Black/White/Zebra colorway takaró, amely mintáját nyilván nem Győzike miatt, hanem Kanye West leghájpoltabb sneaker sziluettje, és annak egyik legkedveltebb színállása az adidas Yeezy Boost 350 v2 ‘Zebra’ színállása előtt tisztelegve került bele a csomagba. Öleljen körbe ez a takaró és töltsön el úgy melegséggel hajnal 3:50-től reggel 7:50-ig, ahogy Saint Pablo Loves You/Yeezy.

Zebra Yeezy cw takaró

Zebra Yeezy cw takaró

sneakerbox.hu cipősdoboz

Végül de nem utolsó sorban a Sneaker Camping Kit része ez az OG sneakerbox.hu cipősdoboz.

Azon kívül, hogy tárolhatod benne a camping kit több alkatrészét is, arra is alkalmas lehet, hogy felnyitva pénzt gyűjts a sneaker megvásárlására – bár vérmes reményeink nincsenek, hogy ilyen célra adakoznának az emberek 😀

sneakerbox.hu cipősdoboz

sneakerbox.hu cipősdoboz

Köszönet

A Sneaker Camping Kit igazi csapatmunka volt, nagy köszi Dávidnak és Adriánnak a közreműködésért, és persze nem utolsó sorban Jakinak a képekért és a videókért! Ha tetszett a camping kit akkor oszd meg vagy dobj rá egy lájkot! Kövess minket Instagramon és iratkozz fel YouTube csatornánkra. Köszi 😉

Büszkeségünk a Sneaker Camping Kit

Büszkeségünk a Sneaker Camping Kit

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×