James Harden az MVP – lássuk, hogy ünnepli az adidas!

James Harden már fiatal korában leírta anyukájának, hogy sztár lesz. Erről most már hivatalos „papírja” is van, hiszen őt választották a 2017/18-as szezon legértékesebb játékosának, azaz az NBA MVP-jének. Lássuk, milyen extra cipőket dob piacra az adidas ennek megünneplésére. Katt a továbbra!

adidas_harden_mvp (1)

Így ünnepli az adidas Harden MVP címét

Három modell a saját kollekcióból

Saját kollekciójából rögtön három változatot is piacra dob az ugyanennyi csíkkal rendelkező márka. Kezdjük az adidas Harden Vol. 2-vel, amiben az NBA legjobbnak választott játékosa végigpattogtatta a szezont. Nekem egyelőre sajnos csak az első verzióhoz volt szerencsém, de a második is nagyon mozgatja a fantáziám. Méretes Boost középtalp, Harden játékához alakított talp és sokkal XXI. századibb megjelenés, mint a Vol. 1 esetében.

adidas_harden_vol2_mvp

adidas Harden Vol. 2 „MVP”

Straight outta Compton

Ha nem tudnátok összeegyeztetni a cipő színeit a Houston Rockets mezeivel nem nálatok van a hiba. A kollekció színösszeállítását Compton bélyegzője ihlette – Harden itt nőtt fel. Az adidas Harden Vol. 2 LS, azaz lifestyle megkapta a nagytesó talpát az oldalmerevítések nélkül, teljes komfortot nyújtva az utcán való surranásra. A felsőrésze sokkal divatosabb, jobban illik Harden pályán kívül (is) mutatott extravagáns stílusához.

adidas_harden_vol2_ls_mvp

adidas Harden Vol. 2 LS „MVP” – rátettük Compton bélyegzőjét, stimmelnek a színek

Hardenre egyáltalán nem jellemző egyszerűség

Harden saját kollekciójának harmadik darabja, az adidas Harden B/E/X egy egyszerűbb – és ennek köszönhetően jóval olcsóbb – darab. Leginkább könnyű edzőtermi edzésekhez tudom elképzelni. Esetleg akinek a Boost túl puhának érződik kosarazáshoz – és bírja az alcsony szárat – ennek is adhat egy esélyt a parketten/betonon.

adidas_harden_bex_mvp

adidas Harden B/E/X „MVP”

Pharrell is beszállt az ünneplésbe

Ennyiben még nem merül ki az ünneplés, Pharrell Williams is kreatívkodott egy kicsit. Az adidas kosaras vonalának jelenlegi legextravagánsább modelljéhez, a Boost You Wear X-hez nyúlt a márka kreatívja. Az Insta sztoriban spoilerezett cipő színvilágában már jobban idézi Harden csapatát. A nyelvrésznél MVP 13 olvasható – Harden új titulusa és mezszáma.

adidas_pharrell_williams_byw_x_harden_mvp

Pharrell Williams és az ominózus adidas Boost You Wear X

Cukiság

Zárásként, mint a híradókban egy kis cukiság – szó szerint. A Trolli életnagyságú, mármint cipőnagyságú gumicukorral ünnepelte Harden MVP címét. A színösszeállítás megegyezik az adidas Harden Vol. 2 „MVP”-vel, azonban annál sokkal ízletesebb: málna, citrom, eper és szeder 🙂

trolli_adidas_harden_vol2_mvp

adidas Harden Vol. 2 „MVP” – gumicukorból

Hír-, és képforrásunk a SoleCollector volt.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×