Merőben más! Itt az Under Armour Curry 5

Már megszokhattuk, hogy amikor elkezdődik a rájátszás az NBA-ben, akkor nem csak a párharcok, de a cipő megjelenések miatt is hangos a liga – és ezzel együtt a sneaker világ. Ezúttal a nyugati konferencia döntő második meccsére hozott a Golden State irányítója egy nagy meglepetést. Hogy mi ez? Nem más mint a merész szín- és formavilággal rendelkező Under Armour Curry 5. Ismerd meg a cipőt a tovább után!

Under Armour Curry 5

Under Armour Curry 5

Korábban már írtam nektek Stephen Curry szülinapján limitált kiadásban megjelent Curry 5 ,,Pi day” lépőjéről, amit áprilisban vissza is hoztak. Most azonban egy mindenki számára elérhető második színállás is megjelent. Az UA ,,Wired Different” kampánnyal harangozta be az újonnan érkező modellt. Ezzel akarnak utalni a merőben más stílusra és színhasználatra, amit képviselnek.

Under Armour Curry 5

Under Armour Curry 5

Színek és formák

Formavilága tényleg egyedi és ami még különlegesebbé teszi, hogy Curry új modelljei eleinte minden magas szárú verzióban jelentek meg és ezeknek lett később egy Low változata. Most viszont az 5. széria közül elsőként az alacsony jelent meg hamarabb. Színben nálam ez a nyerő. Nem tudom elképzelni, hogy ennél szebbet tudnának alkotni ezután, de majd meglátjuk. Anyaga megmaradt az egyedi szénszálas összetételnél, a talpán viszont nagyobb lett a bemetszés a jobb és kényelmesebb kitámasztásért. E mellett egy négyzetet beszíneztek a tervezők, ezzel is megtörve az egyhangúságot.

Under Armour Curry 5

Under Armour Curry 5

Kényelem

Amerikában már páran tesztelték ezt és a Pi day színállást is, ezekből megtudhatjuk, hogy sokaknak vízhólyagot okoz a talpán a bemetszés felett, elvileg a középtalp nagyon bevág és ugrásnál horzsolja a lábukat, de nem mindenki tapasztalta ezeket. Lehet csak be kell járatni a cipőt. Ennek ellenére kényelmesnek és nagyon könnyűnek számít a sú, de a tapadás sokkal jobb volt a Curry 4 esetében. A bokát az alacsony kialakítás ellenére is tökéletesen alátámasztja és tartja. Kíváncsian várjuk a hazai véleményeket kommentben, hogy tényleg tör-e, horzsol vagy épp ez az eddigi legkényelmesebb Curry 🙂

Megjelenés

A lépő május 18-án jelent meg az Under Armour amerikai weboldalán és a Curry IQ app-on a Footlockerrel közreműködve, 130 dolláros áron. Itt is elérhető már több kosaras viszonteladónál is 43 999 Ft-os áron.

Under Armour Curry 5

Under Armour Curry 5

Under Armour Curry 5 „Welcome Home”

Megjelenés: 2018.05.18.
Szín: Fehér/Neon Coral
Stílus: 3020657-107
Ár: $130 (itthon 43 999 Ft)

Under Armour Curry 5

Under Armour Curry 5

Szerintem megéri beszerezni egyet, nekem nagyon tetszik a szín és a formai világ. Én is gondolkodom a megvásárlásán. Ti mit gondoltok róla? 🙂

Kép- és Hírforrásunk a SoleCollector volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×