Az Under Armour bemutatja: Curry 5 „Pi Day”

Stephen Curry nemrégiben ünnepelte a 30-at, és ennek tiszteletére, valamint a Pi nap emlékére az Under Armourral karöltve bejelentette legújabb lépőjét, a Curry 5-öt. Ha tudni szeretnéd milyen lett a legújabb modell, akkor kattints a továbbra!

Under Armour Curry 5 "Pi Day"

Under Armour Curry 5 „Pi Day”

Március 14-e az USA-ban hivatalosan is Pi napnak számít, és egészen véletlenül erre a napra esik a Golden State irányítójának a születésnapja is. Ebből az apropóból az UA megjelentetett egy extra limitált kiadású lépőt, ami nem más, mint a Curry 5 „Pi Day”.

A Curry 5 egészen hirtelen jelent meg, és ami a legérdekesebb, hogy az elődjeivel ellentétben alacsonyabb szárral érkezett. A színállás egy teljesen sötét, fekete felsőrészt takar, feketés-arany midsole résszel és kékes, átlátszó talpakkal. A 30-as számot, ami nem Stephen életkorát, hanem a mezszámát hivatott jelezni, feltűntették a sú nyelvén is. A felsőrészen, ha közelről megnézzük, még egy C betűt is felfedezhetünk.

Under Amour Curry 5 ,,Pi Day"

A ,,rejtett” C betű

Az anyag nagyon finomnak és kényelmesnek tűnik, nem mellesleg csak úgy sugárzik róla az erő és az ellenállóság. Kinézetre, két részből épül fel a felsőrész, de ezt majd a részletes boncolás után jelenthetjük ki biztosan. Mindenesetre nagyon futurisztikus külsőt találtak ki a dizájnerek, és ha nem egy ennyire sötét lépőről lenne szó, akkor én is vadásznék egyed, de most még megvárom a következő színállást. 🙂

Under Amour Curry 5 ,,Pi Day"

Under Amour Curry 5 ,,Pi Day”

Az új lépő pontosan 314 darabos limitált szériában jelent meg, ezzel is hivatkozva a pi értékére, amit egészen pontosan, még a talpon is feltüntettek. Akkora kereslet volt rá már a megjelenés pillanatában, hogy szinte azonnal elkapkodták. A jó hír, hogy aki nem tudott beszeerzni belőle, azoknak sem kell csüggedni, ugyanis az Under Armour úgy döntött, áprilisban mégis kiad még pár darabot belőle.

Under Amour Curry 5 ,,Pi Day"

A PI teljes értéke megtalálható a talpon, tulajdonképpen ez adja a mintázatát.

Curry 5 ,,Pi day”

Megjelenés: 2018. 03. 14.
Ár: 130 dollár (kb. 40 000 forint)
Szín: fekete/sötét arany

Under Amour Curry 5 ,,Pi Day"

Under Amour Curry 5 ,,Pi Day”

Kép-és hírforrásunk a SoleCollector volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×